Haberler

Gelin Adayı Naz Mila, Dünyaevine Girdi!

Güncelleme:

İzdivaç programındaki açıklamalarıyla adını duyuran Naz Mila, dünyaevine girdi. Mila takipçilerine müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi.

Katıldığı izdivaç programındaki açıklamalarıyla sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla adından söz ettiren gelin adayı Naz Mila sonunda muradına erdi.

"EVLENEMEZSİN DEDİLER"

Instagram hesabından bir video paylaşan Naz Mila dünyaevine girdi. Mila paylaştığı videoya, "Evet evlenemezsin dediler evlendim. Hem de beni çok güzel seven bana özel hissettiren her istediğimi tek kelimemle önüme sunan en önemlisi de benim sevdiğim adamla çok mutluyum senin gibi bir eşe sahip olduğum için." notunu ekledi.

Gelin Adayı Naz Mila, Dünyaevine Girdi!

AŞKINI İLAN İLAN ETMİŞTİ

Sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği cesur paylaşımlarla adından söz ettiren gelin adayı Naz Mila, sevgilisiyle birlikte çektirdikleri fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Gelin adayı Naz Mila, Instagram hesabından adının Gürkan olduğu öğrenilen sevgilisiyle birlikte fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmıştı. Naz Mila paylaştığı fotoğraflara, "Aşkım" notunu eklemişti. Naz Mila'nın fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi, "Yakışmışsınız." yorumunu yapmıştı.

Gelin Adayı Naz Mila, Dünyaevine Girdi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Naz Mila Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (97)

Devlet:

Taksiden çıkma araba alınır mı motor sağlam mıdır. . . . Epey kilometresi var. . . .

32
3
yanıtYanıtla
ORTALIK MALI VIP OYUNCAĞI:

BUNUN HER YERİ OYNANMIŞ HASAR KAYDI ÇOKTUR :)))

27
0
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

DAMADIN MOTOR EHLİYETİ VARDIR İNŞALLAH

24
2
yanıtYanıtla
...............................:

ne demesin uçak bile kullanıyor. .

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın zava zıngo:

1 sene sursun eşşek gıbı anırıırım. . cvp a bak hemde neıstersem tek seferde onume getıren bırıyle. . . :))))

25
0
yanıtYanıtla
..:

umarım yanılırım, ama çok yakında bir dayak haberi gelicekmiş gibi gözüküyorlar. .

23
1
yanıtYanıtla
..........................:

sen psikolog musun la isimsiz noktalı denen. . saftirik

yanıt3
yanıt9
...:

sanane la noktam sanamı battı kerkenez

yanıt9
yanıt4
SABIRLI:

bu kız izdivaç programından sonra yotube kanalı açtı orda vücudunu teşhir eden giysiler giydi rağbet görmedi sosyal medta hesapları açtı yetmedi kast ajanslarına gidip form doldurdu oyucu olmak için yetmedi bankadan kredi çekip caddebostanda lüx kafeteryalarda ismini bile söylemeyip parnağıyla işaret ettiği wafers crocan lardan yedi ne ettiyse ününü sürdüremedi yazık şimdide boşanmak için evlenmiş

22
0
yanıtYanıtla
Tertip:

Sana ne milletin peşinden koşmuşsun belli ki gözün varmış takib etmişsin sana bakmamış belli bu azgin kedicik de uzanamadigi ciğer de murrrdaarrr..demiş...ciğeri başkası afiyetle yiyormuş.. gokten üç elma düşmüş...

yanıt1
yanıt9
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title