Haberler

Şenol Güneş: Kalbimi Burada Bırakarak Gidiyorum

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Kalbimi burada bırakarak gidiyorum. Bugün stada gelenlerin çok büyük bir desteği vardı. Beşiktaş bana gönül verdi ben de Beşiktaş'a gönül verdim." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa maçı sonunda beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. İşte Güneş'in açıklamaları:

"Gücümün duygusal bir travmaya uğrayarak düşmesini istemiyorum. Beşiktaş ayrı bir hikaye benim için. Doğduğum kent Trabzon. Orada da sıkıntılarım ve güzel günlerim oldu. Burada da aynı şeyleri yaşadım. Gittiğim her yerde ait olma duygusunu yaşıyorum. Beşiktaş ile ilk görüşmemde mavi bir elbise giyiyordum, şimdi siyah-beyaz giyiyorum. Rakibe üstünlük sağlayan, oynayan bir takım oluşturmak, her zaman hedefimiz olmalı, Beşiktaş taraftarı da bunu istiyor. Şartlar bizi ayrılma noktasına getirdi.

Şenol Güneş: Kalbimi Burada Bırakarak Gidiyorum

"İYİ NİYETLE, SAMİMİYETLE BAŞARI YAKALADIK"

Taraftarlar benden sonra gelecek hocaya da aynı desteği göstersinler. Baba, anne, kardeşler, akrabalar, hepsi bir aile. Düştükleri yerde ayağa kaldırmasını bilmeli. Son günlerde istediğimiz sonuçları alamayınca duygusal kırılmalar ve öz güven kaybı oldu. Beşiktaş'ın beklediği birinciliği sağlayamayınca buradan ayrılmak normal. Zaten ben o meyili gördükten sonra da ayrılığa yaklaştım. Biz iyi niyetle, samimiyetle başarı yakaladık, bunda kırılmalar olduğunu gördüm. Taraftar bu işin sarıp sarmalayan kişileridir.

Şenol Güneş: Kalbimi Burada Bırakarak Gidiyorum

"BÖYLE BİR ŞEY PARA İLE SATIN ALINAMAZ"

Başından beri bizi ayırmak isteyenlere, sonunda teslim olduğumuzu düşünüyorum. Kalbimi burada bırakara gidiyorum. Bugün stada gelenlerin çok büyük bir desteği vardı. Beşiktaş bana gönül verdi ben de Beşiktaş'a gönül verdim. Böyle bir şey para ile satın alınamaz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Kasımpaşa Beşiktaş Trabzon Haberler

500

Yorumlar (16)

Adınızı Yazın:

adamin durusu bile sakat yahu bir eli kalbinde bir elide munasib yerinde anlayanapes dogrusu tasaklarimi yiyin besiktasli gibi

5
6
yanıtYanıtla
BJK:

ŞENOL GÜNEŞE TEŞEKKÜRLER BİZİMDE KALBİMİZ SENİNLE MİLLİ TAKIMLA

6
3
yanıtYanıtla
GS:

Anca Terim in asistanı olur Oda hasan hastalanırsa

2
4
yanıtYanıtla
BJKli:

Teşekkürler hocam .Yönetim biraz becerikli olaydı son 2 yıldaki şampiyonluklarıda alırdın .4 yıl boyunca sabit bir forvetle çalışmadın.Burakı 2 senedir çok istedin geldi ama geç kalındı.giden şampiyonluklarda yönetimin ve Burak ın velmesine karşı olan taraftarların vebali daha büyük.umarım tekrar bjk ye dönersin bir gün.

4
1
yanıtYanıtla
Kenan:

Yere yatsana Şenol hep tiyatrocu olarak kalacaksın senden dolayı milli takımı asla takip etmeyeceğim

1
3
yanıtYanıtla
S:

SEN TAKIP ETMEZSEN MİLLİ TAKIM BATAR ZATEN . NEYİN KAFASINDASIN . FENERLİ OLDUGUN BELLİ . OLAYA HANGİ CÜRÜMÜŞ ZİHNİYETİNLE BAKIYORSUN .

yanıt0
yanıt0
Geçerken Gördüm:

ŞENOL'' UNDA ÇOK UMURUNDASIN YA

yanıt0
yanıt1
golcü:

fener yavyamısın

yanıt0
yanıt0
-NAN:

Ne kadar büyük bi kayıpsın yaa. . :))

yanıt0
yanıt0
Coş:

Hafilen teneke

yanıt2
yanıt1
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title