Haberler

Maçın ardından

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında konuk ettiği Trabzonspor'a 3-2 yenilen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Okan Buruk, "Rakibimizi bizden üstün kılan, son pasları iyi yapmaları ve bitirici olmalarıydı." dedi.

Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya çok iyi başladıklarını, ilk 15 dakika golü bulana kadar rakibin kalelerine gelmediğini söyledi.

Kalelerine ilk gelen topun gol olduğunu aktaran Buruk, "Bunu büyük maçlarda çok çektik. Bu tür önemli karşılaşmalarda erken gol yemememiz gerekiyor. Bunun sonunda kaçırdığımız toplar geri düşmemize neden oldu. Daha çok rakip sahada oynayan bizdik. Trabzonspor'un usta ayakları sonuca gitti." şeklinde görüş belirtti.

Oyun disiplinini kaybettikleri anlar olduğuna değinen Buruk, "Son pasları çok kötü oynadık. Rakibimizi bizden üstün kılan, son pasları iyi yapmaları ve bitirici olmalarıydı. Maçın sonunda hakem basit fauller çalarak, oyuncular ise yere yatarak baskı kurmamızı engelledi. Maçın hakemi her şeye faul çalmaya başladı. Oyuncular çok fazla yerde yattı. Böyle kolay bir hakem bulunca rakip bunu değerlendirmek istedi." ifadelerini kullandı.

Okan Buruk, Çaykur Rizespor'da kalıp kalmayacağıyla ilgili, "Kendi ailemle görüşeceğiz. İstanbul'da yaşıyorlar. Kulübümüzün burada düşünceleri nedir, bunu değerlendireceğiz. Rizespor'u, Rize'yi, taraftarını çok seviyoruz. Başkanımız ağabeyim gibi. Çok emek veriyorlar. Biz ağabey kardeş gibi olduk. Burada çok mutluyuz. Önümüzdeki hafta net olarak kararları veririz." diye konuştu.

Trabzonspor cephesi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, "Genç oyuncularımız dahil olmak üzere hepsi iyi ki var. İyi ki bu formanın bir parçası oldular. Sadece ve sadece sevgiyi sempatiye dönüştürerek bu günlere geldik." dedi.

Karaman, sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu kaydetti.

Hayat felsefelerinin barış ve kardeşlik üzerine olduğunu aktaran Karaman, şöyle devam etti:

"Bu özelliğimiz bizim sporda var olmamızı sağladı. Geçmiş dönemde yaşanan bazı kırgınlıklar olabilir. Bu tarz sorunları gün yüzünde tutabilecek, sinir sistemlerini harekete geçirecek sıkıntılar olabilir. Dünü dünde bırakmak gerekir. Kültürleri birbirine yakın iki şehrin bu müsabaka ile küskünlükleri geride bırakıp geleceğe iyi bakmasını istiyorum. Rize'de dostlarım var, Trabzon benim yuvam olmuş. Yanlış aramaya kalkarsak birbirimizin yüzüne bakamayız. Kusur, yanlış varsa camiam adına özür diliyorum. Küskünlükleri geride bırakmak mübarek günlerde hepimizin görevi."

Son ana kadar ligde çok zorlukları olmasına rağmen aile ortamı oluşturduklarını vurgulayan Karaman, "Bir gün birbirini kırmamış, arkadaşını rencide etmemiş, birbirine sadece dostluk duygusu içerisinde sarılmış oyuncu grubum var. Genç oyuncularımız dahil olmak üzere hepsi iyi ki var. İyi ki bu formanın bir parçası oldular. Sadece ve sadece sevgiyi sempatiye dönüştürerek bu günlere geldik. Emeği geçen başkanımız nezdinde yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Gönül hep daha güzelini arzu ediyor." ifadelerini kullandı.

Hugo Rodallega'nın takımda kalıp kalmayacağının sorulması üzerine Karaman, bu sorunun muhatabının kendisi olmadığını, Rodallega'nın kendilerinden biri gibi çalıştığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Okan Buruk Rizespor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title