Haberler

Kadın 64. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kadın Son Bölüm İzle

Güncelleme:

Kadın dizisinin 64. bölüm fragmanı yayınlandı! Ekranların sevilen dizisi Kadın 63. bölümüyle ekranlara geldi. Bahar'ın bir anda yere yığılması akıllara hastalığının yeniden nüksettiğini getirdi. Peki, Bahar hasta mı? Kadın bu hafta sezon finali bölümüyle izleyici karşısında olacak. Kadın dizisinin 63. bölümünde neler oldu?

Kadın dizisi son bölümüyle Salı akşamı ekranlara geldi. Şirin ile Sarp'ın görüntüleri sonrası Sarp'tan nefret ettiğini söyleyen Bahar'ın karşısında daha büyük bir sorun var. Kadın dizisinin 63. bölümünde neler oldu? 64'üncü sezon finalifragmanı yayınlandı mı? İşte Kadın dizisi hakkında merak edilenler…

Kadın 64. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kadın Son Bölüm İzle

64. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Salı akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Kadın dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; gördüğü fotoğraflar sonrasında Bahar, Sarp ile yüzleşerek pişmanlığını dile getirir. Sarp ise Arif ile olmak istediği için sert tavır takındığını söyleyerek Bahar'ın üzerine gire ve Bahar, 'senden nefret ediyorum' der. Hatice ile görülen Bahar, bir anda çocukları, Sarp ve Arif'in gözü önünde yere yığılır. Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

Kadın 64. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kadın Son Bölüm İzle

63'ÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Doruk'un sünnetine giderken gelen polislerle beraber büyük bir şoka giren Sarp, polislerin onu neden tutukladığını merak etmektedir. Karakolda Sarp'ı savunan Arif'in kardeşi Kısmet olacaktır. Babalarının polisler tarafından götürüldüğüne şahit olan Doruk ile Nisan, olanların şokunu atlatamazlar ve Doruk babası gelmeden sünnet olmak istemez.

Kadın 64. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kadın Son Bölüm İzle

BAHAR, ŞİRİN İLE SARP'IN YATAK FOTOĞRAFLARINI GÖRÜR

Pırıl ile Bahar'ın konuşması sırasında yine Şirin ortalığı karıştırır. Fotoğraf konusunu ortaya atarak Bahar'ın şüphelenmesini sağlar. Pırıl ile Enver'in karşı koyuşlarına rağmen Bahar'ın ısrarları üzerine Pırıl, fotoğrafları gösterir. Bahar gördükleri karşısında ne yapacağını bilemez. Bir süre Enver'e sarılır ve sonrasında çocukların odaya girmesiyle kendini toparlamaya çalışır. Öte yandan Nezir gelir. Nezir'e kapıyı açan Bahar'dır ve sünnetten nasıl haberdar olduğunu sorar. Davetiyeyi gören Bahar bunu kimin yaptığını anlar ve Şirin'i mutfakta şıkıştırır. Bahar onun boğazına sarılır. Şirin'in imdadına Hatice yetişse de Bahar ansızın Şirin'e tokat atar.

Kadın 64. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kadın Son Bölüm İzle

Kadın 64. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kadın Son Bölüm İzle

ŞİRİN, BAHAR'A SALDIRIR

Doruk, babası gelmeden sünneti kabul etmemekte kararlı olduğundan evden kaçar ve saklanır. Doruk'un yokluğunu fark eden Bahar ve diğerleri onu aramaya gidecekken, Şirin bir anda Bahar'a herkesin içinde saldırır. Nezir ise Doruk'u bulmuştur. Sünnet bitti derken Kısmet, Sarp ile birlikte çıka gelir ve sünnet düğününe kaldığı yerden devam edilir. Son anda kapı çalar ve kapıya koşan Ceyda gördüklerine inanamaz. Kapıda bekleyenler oğlu Arda ile Emre'dir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title