Haberler

Denizlispor'da ilk yolcu Abdülkerim

SPOR Toto Süper Lig'de 9 yıl sonra mücadele etmeye hazırlanan Denizlispor'da defansta görev yapan Abdülkerim Bardakçı ile yola devam edilmeyeceği açıklandı.

SPOR Toto Süper Lig'de 9 yıl sonra mücadele etmeye hazırlanan Denizlispor'da defansta görev yapan Abdülkerim Bardakçı ile yola devam edilmeyeceği açıklandı. Başkan Ali Çetin, Atiker Konyaspor'dan kiralanan ve bu sezon gösterdiği istikrarlı performansla dikkatleri üzerine çeken 25 yaşındaki futbolcunun bonservisini alamayacaklarını söyledi. Abdülkerim'in yerine sözleşmesi süren Oğuz Yılmaz'ı kadroda tutacaklarını belirten Çetin, "Keşke Abdülkerim'i de alsak. Ancak maalesef hem bonservisine hem de kendisine para veremeyiz. Bütçemiz belirli. Hak edene hak ettiği parayı vereceğiz. Kaliteli ve fiyatı uygun futbolcu almak istiyoruz. Çok iddialı isimler almak isteriz ama bunlar bütçe ile doğru orantılı. Bize 10 numara hizmet verecek futbolcuya biz de 10 numara hizmet vereceğiz. Buraya kulübü batırmaya gelmedik. Yeni sezonda hedefimize yürüyeceğiz kulübü de borçlandırmayacağız" dedi.
Yeni sezonu yönetim toplantısında masaya yatırdıklarını anlatan Ali Çetin, "Hedefimiz ilk 5'in içinde yer alabilmek. Bu doğrultuda takviyeler yapacağız. Değişiklikler olacak. Sözleşmesi olup yolumuzu ayıracağımız oyuncular da var. Başkan da olsam çok müdahil olmuyorum. Transferde bizimle birlikte çalışmaya başlayan eski futbolcumuz Burak Özsaraç ve profesyonel şube bu konulara karar verecek. Ön görüşmelerini yapacak. Havuzda toplayacağımız isimler üzerinde de çalışma yapacağız. 6 kişilik komitemiz olacak. Her şeye burnumu sokmak istemiyorum, herkes görevini yapmalı. Bu heyet konulara karar verecek ve yapılan çalışmaları kamuoyuna açıklayacak" diye konuştu. Çetin, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde 25 Haziran'da top başı yapacaklarını da sözlerine ekleyerek, "Öncelikle Palandöken, Bolu ve Afyonkarahisar'da çalışacağız. Yurt dışı kampını Avusturya ya da Almanya'da yapacağız. 14 günlük kamp programı düşünüyoruz. Yurt dışı kampının masraflarını sponsorumuz Yukatel karşılayacak" diye konuştu.


- Denizli
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title