Haberler

Gözü Dönmüş Öğretmenin, Öğrencileri Okulun Bahçesinde Dövdüğü Anlar Kamerada

Güncelleme:

Çankırı'da bir öğretmen, birbirleriyle şakalaşan öğrencileri tüm okulun gözü önünde dövdü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Çankırı'daki bir okulda, 19 Mayıs törenleri sırasında birbirleriyle şakalaştıkları söylenen öğrencileri öğretmen tüm okulun önünde dövdü.

Çankırı Yapraklı'da bir okulda görevli öğretmen, 19 Mayıs töreninde, öğrencilerini kürsüye çıkardı. Aralarında şakalaşan küçük öğrencilere kızan öğretmen, öğrencilere adeta meydan dayağı attı.

ÖNCE TOKAT ATTI SONRA KULAKLARINDAN HAVAYA KALDIRDI

O anlar okulda bulunan bir kişinin telefonu tarafından kaydedildi. Videoda, öğrencilere sırayla tokat atan gözü dönmüş öğretmenin daha sonra öğrencinin kulağını tutarak hava kaldırdığı görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cep Telefonu Yapraklı Çankırı Haberler

500

Yorumlar (62)

ADINI YAZ Y:

Çocuklara kötü bir örnek kim olursa olsun çocuklara el kaldırmaya. Hakkı yoktur. Öğretmen bile olsa. .

3
2
yanıtYanıtla
cemşir:

Hepmi hoca suçlu. Bizde çok dayak yedik hocamızdan ama hiç demedik hoca suçlu. Hocalara nasıl terbiyesizlik yapılıyor. Nasıl damarına basılıyor. Kolay mı okadar çocukla uğraşmak.

2
0
yanıtYanıtla
Ersin:

Bu adamı araştırın üstten inme müdür yapılmamışsa bende en adi şerefsizim.

0
2
yanıtYanıtla
EFENDİ ÇOCUK ONLAR ÇOCUK:

ELBETTE İSTİKLAL MARŞI BİR TÜRK İÇİN ÖNEMLİDİR ANCAK CILKINI ÇIKARMADAN BUNU 8-10 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARA NAKIŞ NAKIŞ İŞLEYEREK EMEK VEREREK ANLATIRSIN MAĞARADAN ÇIKMIŞ BİR ELİNDE DİNOZOR BUTU OLAN ADAM GİBİ DEĞİL İNSAN GİBİ UYARIP BUNUN DOĞRU OLMADIĞINI ÇOCUĞA ANLATIRSIN 15 KG ÇOCUĞU YAKASINDAN TUTATARAK HAVAYA KALDIRMAKLA ORADAKİ ÇOCUKLARA GÖZDAĞI VERMEYE KALMAK ÇOK YANLIŞ HAYDİ YİYORSA BEN 85 KG IM GEL BENİ DE AYNI ŞEKİLDE HAVAYA KALDIR DA GÖZÜNÜN ÜZERİNE KONAYIM

1
1
yanıtYanıtla
şiddet yanlıları:

bu yorumu beğenmeyen şahıs kesinlikle şiddet yanlısı bi öğretmensiniz sizlerde

yanıt0
yanıt0
LAZKOPAT:

Çocuklara kötü bir örnek kim olursa olsun çocuklara el kaldırmaya. Hakkı yoktur. Öğretmen bile olsa. . bu yoruma beğenmeme tuşuna basanlar şiddet yanlısı yandaş öğretmenlerdir bunlarda araştırılmalı, olumlu yorumlara karşı çıkıp beğenmeme tuşuna basanlar muhakkak ki şiddet yanlısı öğretmen ve müdür kesimidir

1
1
yanıtYanıtla
.istanbul:

Gericilerin bol olduğu yer normal

0
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Eger ki o benim cocuguma bunu yapsin onu o ogretmeni kulaklarindan okulun kapisina asarim dovmek yerine ceza verse hakli derim dövmek kulaklarini cekmek bunlar bir egitimciden cok hasta adamlarin kendini iyi hissetme metodu.

0
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BENİM ÇOCUĞUMA YAPSIN GİDER O ÖĞRETMENİN AĞZINI BURNUNU DAĞITIRIM. BEN DAHA BİR KERE BİLE ÇOCUĞUMA TOKAT ATMADIM

0
2
yanıtYanıtla
ali:

anasının babasının terbiye etmediği öğrenciler terbiye edilemiyor maalesef.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title