Haberler

    Bahrein Merida patronu hakkında doping iddiası

    Doping, bisiklet dünyasında bir kez daha gündeme geldi.

    Doping, bisiklet dünyasında bir kez daha gündeme geldi. Söz konusu Aderlass Soruşturması, 27 Şubat 2019'da Alman doktor Mark Schmidt'in başında bulunduğu grubun göz altına alınmasıyla başlamıştı. Bisikletin yanı sıra kuzey disiplini sporcuları da bu soruşturma kapsamına alınmıştı. İki aktif bisikletçi, Sloven Kristijan Koren ve Hırvat Kristijan Durasek'in ceza almasının birkaç gün sonrasunda, yeni bir soruşturma dalgası ufukta görünüyor.

    Fransa medyasından Le Monde ve İtalya medyasından Corrirere Della Sera'nın haberlerine göre Bahrein Merida takımının sportif direktörü Milan Erzen, Mark Schmidt'in kurduğu organizasyonla iletişime geçtiği için suçlu bulundu. Günümüzün en önemli bisikletçilerden Primoz Roglic'in dahi adının karışabileceği bu soruşturmada iddia edilene göre Milan Erzek'in amacı Almanya menşeili doping organizasyonundan kan dopingi temin etmek.

    Sloven bisikletçiler Uluslararası Bisiklet Federasyonu'nun (UCI) radarında

    De son côté, l’Union cycliste internationale a confirmé à Cyclingnews qu'elle suivait depuis 2015 les activités de plusieurs ressortissants slovènes, y compris des coureurs et dirigeants d'équipe. "Toute implication concernant mon implication dans Aderlass est absolument fausse et sans fondement", répond de son côté Milan Erzen. Toutefois, Le Monde explique que l'UCI a récemment demandé au patron de Vincenzo Nibali de se munir d'une licence UCL étant donné son rôle chez Bahreïn-Mérida, qui compte compte six coureurs slovènes.

    UCI, 2015 yılından beri Sloven uyruklu bisikletçileri ve takım yöneticilerini takip eden Cyclingnews'in (Bisiklet sporu hakkında haberler üreten bir internet sitesi) bu konudaki iddialarını doğruladı. Milan Erzen cephesi ise "Benim Aderlass organizasyonu ile alakam olduğunu öne süren tüm iddialar yanlıştır ve temelsizdir." açıklamasını yaptı. UCI, tüm bunların ardından, Vincenzo Nibali'nin patronundan Bahrein Merida takımındaki görevinden ayrılmasını talep etti.

    Bahrein Merida, 2017 yılında kurulmuştu. Merida'nın kadrosunda tam altı Sloven bisikletçi bulunuyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Milan Haberler

    Bakmadan Geçme

    Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title