Haberler

AYDIN Pitbull'un saldırdığı kedi ağır yaralandı

Pitbull'un saldırdığı kedi ağır yaralandı (2)ÖZEL BİR KLİNİKTE TEDAVİ ALTINDAAydın'ın Efeler ilçesinde, sahibi tarafından gezintiye çıkarılan pitbull cinsi köpeğin ısırarak yaraladığı sokak kedisinin tedavisi sürüyor.

Pitbull'un saldırdığı kedi ağır yaralandı (2)

ÖZEL BİR KLİNİKTE TEDAVİ ALTINDA

Aydın'ın Efeler ilçesinde, sahibi tarafından gezintiye çıkarılan pitbull cinsi köpeğin ısırarak yaraladığı sokak kedisinin tedavisi sürüyor. Bölgedeki esnafın 'Kömür' adını verdiği ve beslediği kedi, yaralandıktan sonra özel bir kliniğe götürülüp tedaviye alındı. Konuyla ilgili konuşan Aydın Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Şenay Tekinbaş, "Kömür, pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğin ağzından, sahibi bile Kömür'ü alamadı. Çok kötü şekilde yaralandı. Köpeğin ağızlıksız çıkarılması bu olaya yol açan en büyük etken. Kedinin çenesiyle birlikte birçok yerinde kırık var. Yaşam mücadelesi veriyor. Her yerinde diş izleri var ve her tarafı parçalanmış. İnşallah çabalarımızla onun hayatta kalmasını sağlayacağız. Bu saldırılar ne ilk ne de son olacak. Gerekli yasal düzenlemelerin yapılması gerekiyor" dedi.

'HAYATTA KALMASI MUCİZE'

Veteriner hekim Mehmet Çağrı Çağla ise, "Dün gece sosyal medyadan, kedinin durumunu ben de takip ettim. Genelde bu tip olaylardan sonra kedilerin hayatta kalması büyük mucize olur. Bu kedi hayatta kalmayı başarmış. Yapılan muayenede, kan kaybının çok ciddi boyutta olmadığını gördük. Röntgende ön bacakta kırık var. Göğüs kafesinde de bir kırık var. 24-48 saat arası kritik bir süreç. Bu süreci atlatması gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Efeler Aydın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title