Haberler

TFF Başkanlığına 5 İsim Adaylığını Koydu! İşte O İsimler

Güncelleme:

1 Haziran'da yapılacak olan seçim öncesi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına 5 kişi aday oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu, başkan adaylarının isimlerini açıkladı. TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 01 Haziran 2019 Cumartesi günü yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurulu için adaylık başvuruları TFF Statüsü'nün 38. maddesi uyarınca TFF'nin resmi internet sitesinde ilan edilir.

Statünün 38. maddesinde belirtilen yeterlilik şartları ile başvuru süresine ve başvuru belgelerine ilişkin hususlar saklı kalmak kaydıyla, genel kurulda başkan adayı olmak üzere TFF Genel Sekreterliği'ne başvuran kişiler soyadı sırasına göre aşağıda belirtilmiştir:

1. Bülent Gürkut

1. Durmuş Ali İlik

3. Veli Olgaç

4. Nihat Özdemir

5. Ayhan Sağaltıcı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (37)

CAN DEP:

Öbürlerini tanimiyorum ancak Nihat Özdemir Şikesi tescilenen bir kulupta yöneticilik yapmistir..bunun Tff baskani olmasi ne kadar dogrudur.Kötü giden Türk futbolu tamda dibe vurur..

19
21
yanıtYanıtla
Murat:

Kim tescil etmiş açıklada bilelim bilip bilmeden konuşmayın

yanıt10
yanıt8
Faruk:

Coşkun çakır oglu nihat özdemiri şikeci le şuçluyor kendisi kesin traozonludur fener şike yapsaydı deplasmanda denizli maçını alırd şampiyonluguda galatasaraya vermezdi türkiyeye şikeyi de fetayuda türkiye idat eden galstasrayla trapzondur

22
16
yanıtYanıtla
61:

Ciddi misin. Kendi cümlene sen inandın mı? Şikebahçe

yanıt2
yanıt3
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Lan yürü git madem öyle niye kaçtı aziz zamanında

yanıt2
yanıt3
Yuh:

Aziz nereye kacti? Aziz kacacak diyenlerin suan hepsi icerde yada kacak. Buna gs kongre uyesi olup sike surecini baslatan zekeriya oz de dahil. Sutten cikma ak kasiklar...

yanıt0
yanıt2
Murat:

Nokta

yanıt3
yanıt4
gs:

bazi takimlari cantada keklik gorup sike yapmadiginiz zaman nakavut oluyorsunuz ornegin aydin denizli pendik umraniye daha size alti yedi cekip goderen yabanci takimlari yazmama gerk yok bile dagilin tescilli sikeciler

yanıt6
yanıt1
SERHAT:

nihat özdemir olacak tabiki kim yakınsa o olur

17
9
yanıtYanıtla
otorite:

bence hiç biri bu işi ancak erman hoca yapar.....

9
16
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title