Haberler

Şampiyonluk Kutlamasında 5. Yıldız Detayı!

Güncelleme:

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması büyük bir coşkuyla devam ederken sarı-kırmızılıların 5. yıldız hamlesi de dikkatlerden kaçmadı.

Şampiyonluk kutlamaları Ali Sami Yen'de büyük bir coşkuyla yapılırken, 5. yıldız hamlesi de dikkatlerden kaçmadı. Stadın zeminine 5 yıldız koyulurken, 4 yıldızın içi tamamen dolduruldu. 5. yıldızın ise 3 parçası boş bırakıldı.

Şampiyonluk Kutlamasında 5. Yıldız Detayı!

5. YILDIZ PLATFORMUN ÜSTÜNDE

22. şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın 5. yıldız için gerçekleşmesi gereken iki parçayı doldurması ve 3 şampiyonluk halinde buna da vurgu yapması göze çarptı. Öte yandan 5. yıldızın parçası platformun üstüne de yerleştirildi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (17)

KARAKARTAL:

ŞAMPİYON OLMADILAR YAPILDILAR

6
27
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Beşiktaşlı Demirorenle Hüsnü Güreli Galatasarayı neden şampiyon yapsın.

yanıt2
yanıt0
GS:

GÖZÜNLE GÖRDÜNMÜ

yanıt2
yanıt0
GS:

Şampiyonluğumuz çekemeyenler. . . Lütfen, kudurun. . . !

16
5
yanıtYanıtla
Ruzgar:

İnanın ben hiç bi kulübü oyile fanatikce tutmam ama mili ve şampiyonlar ligi uyefa hangi kulubumuz olsa tutarım şimdi elini vijdanına koy konuş derler galatasaray bu şampiyonluğu hakila almadı adaletsizce aldı rizede aldığı mac mesela gerçi turkyede topyekun bi adalete ihtiyaç var

7
14
yanıtYanıtla
realist:

Sizin futboldan anlamadığınız belli de ben size birşey söyleyim. uefa dan ceza aldıkları için ve avrupa dan men edilmemesi için büyük takımları sırayla şampiyon yapıp borçlarını ödemeleri için fırsat verecekler . yoksa Başakşehir açık ara getirip son 5 maçta arka arkaya yenilip berabere mi kalacaktı. yani gsliler bu ligi sizle birlikte bizde takip edip gördük o yüzden hakkınızla aldığınız birşey yok ortada. fazla heyecanlanmayın sevinin sadece kendinizce

7
12
yanıtYanıtla
SS:

MANTIKLI

yanıt2
yanıt1
GS/22:

güzel değerlendirme senin kafa çalışıyor takdir ediyorum seni diğerlerinden farklısın :))))

yanıt5
yanıt0
1:

BELLİKİ ÜZERİNDE DÜŞÜNÜP UZUNCA BİR YAZI YAZMIŞSIN FAKAT HİÇBİR BİLGİN OLMADIĞI AŞİKAR . 3 BÜYÜKLER İÇİNDE KAR AÇIKLAYAN VE TRANSFER SATIŞLARINDADA KAR EDEN TEK TAKIM GS DİR . SON 6 AY İÇERSİNDE BJK 300 MİLYON FB İSE 100 MİLYON CİVARI EKSİDE KAPATMIŞTIR . GS İSE TAM AKSİNE ARTIDA KAPATMIŞTIR . YANİ SEN BU BOŞ YAZINLA ANCA ÇOLUK ÇOCUĞU VE KENDİNİ KANDIRIRSIN .

yanıt4
yanıt2
GS:

İlklerin ve enlerin takımı GALATASARAY!!!

14
4
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title