Haberler

Atiker Konyaspor - Akhisarspor maçının ardından

ATİKER Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sezonun son maçını kazanarak bitirmek istediklerini, ancak başaramadıklarını söyledi.


ATİKER Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sezonun son maçını kazanarak bitirmek istediklerini, ancak başaramadıklarını söyledi. Kocaman, önümüzdeki sezonda takımda ciddi oyuncu değişiklikler yapacaklarını belirtti.
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Akhisarspor ile golsüz berabare kaldığı maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı. Kocaman, sezonun son maçını kazanarak bitirmek istediklerini, belirterek, "Sezonun son maçını kazanarak bitirmek en büyük arzumuzdu. Başaramadık. Tabi bunun üzüntüsü ve siniri var üzerimizde. Akhisarspor'a da geçmiş olsun."dedi.
Önümüzdeki sezon için takımda ciddi oyuncu değişiklikleri yapacağını belirten Kocaman, şunları söyledi:
"Daha az yiyen, daha fazla atan, oyunun içinde olan takıma dönüşeceğini umut ediyorum. Elimizdeki veriler takımın durumu, sezon içinde yaşadığımız sıkıntıları ve çıkışları hepsini bir araya getirdikten sonra yönetime taleplerimizi ilettik.Şu an temel problem, oyuncu almak kadar, oyuncu da eksiltmemiz gerekiyor. Oyuncuda göndermemiz gerekiyor. Daha uyumlu, daha mağlubiyeti kabul etmeden kollektif bilinci yüksek birkaç oyuncuyu katmamız lazım. Bunun yanında takımdan ciddi oyuncu  göndermemiz lazım."
Akhisarspor Teknik Direktörü Ercan Kahyaoğlu da, bu ligde oynadıkları son maç olduğunu ve önümüzdeki sezon 1'inci ligde oynayacaklarını söyledi.
1'inci ligde tekrar bu lige dönmek için mücadele edeceklerini ifade eden Kahyaoğlu, "Önümüzdeki sezon 1'inci ligde mücadale edeceğiz. İstemezdik; ama tabi futbolun içinde olan şeyler. Artık önümüzdeki sene tekrar, bu lige dönmek için oynacağız.  Tekrar bu ligin takımı oluruz. Bu ligin renkli takımıydık. Aynı şekilde bu ligin takımı oluruz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
Aykut Kocaman açıklama
Erhan Kahyaoğlu açıklama


- Konya
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title