Haberler

BOLU, RAMAZAN BAYRAMI TATİLİNDE DOLACAK

BOLU'nun, doğa harikası Abant ile kaplıcaların ve Gölcük Tabiat Parkı'nın bulunduğu Karacasu Beldesi'nde bulunan otellerin bayram tatili rezervasyonları dolmaya başladı.

BOLU'nun, doğa harikası Abant ile kaplıcaların ve Gölcük Tabiat Parkı'nın bulunduğu Karacasu Beldesi'nde bulunan otellerin bayram tatili rezervasyonları dolmaya başladı. 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Bolu'daki otellerin doluluk oranlarının yüzde yüz olması bekleniyor. Zengin doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla dört mevsim ilgi çeken Bolu, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde de doğa tutkunu turistlerin uğrak yeri olacak. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin, büyük şehirlerin gürültülü ve kirli havasından kaçarak dinlenmek için tercih ettiği yerlerin başında gelen Abant ve Gölcük tabiat parkları, kaplıcaları ve yüksek rakımlı yaylaları ile Bolu, her mevsimin güzelliğini ziyaretçilerine sunuyor.

REZERVASYONLAR YÜZDE 80-90 ARASI, YÜZDE 100 OLMASI BEKLENİYOR

Özellikle doğa tutkunlarının tercih ettiği Bolu'da, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili için kentteki oteller rezervasyonları almaya başladı. Abant Tabiat Parkı ve Gölcük Tabiat Parkı çevresindeki oteller, turistlere bayram tatiline özel paketler hazırladı. Otel yöneticileri şu an itibariyle Ramazan Bayramı tatili için rezervasyon oranlarının yüzde 80-90 civarında olduğunu belirtti. Sayının ileriki günlerde yüzde 100 olması bekleniyor.

Gölcük Tabiat Parkı yakınındaki Karacasu beldesinde bulunan Gazelle Resort isimli otelin sahibi Halit Ergül, otellerdeki doluluğun yüzde yüzlere yaklaşacağını tahmin ettiklerini belirterek, Bolu'da şu anda rezervasyonlarımız yüzde 80 civarında ama bu yüzde yüzlere yaklaşacaktır. Bu uzun tatiller bizim bölgemiz için pek iyi olmuyor. İnsanlar genellikle güney tatillerini tercih ediyor. Uzun süreli doluluklar orada olacak. Bizdeki doluluklar daha kısa olacak. Daha kısa gelip gitmeler için olacak. Bolu'nun eşsiz bir doğal güzelliği var. Bolu'ya tabiatın kalbi Bolu diyoruz. Gölcük ile Yedigöller ile Abant ile muhteşem bir yer. Son zamanlarda hep yüksek kaliteli oteller yapıldı. 5 yıldızlı 3 otelimiz var. 4 yıldızlı oteller, 3 yıldızlı oteller hepsi de oldukça kaliteli. Bundan sonra Bolu'ya daha kaliteli oteller yapılacak. dedi.

Abant Tabiat Parkı'nda bulunan Abant Palace Oteli Müdürü Murat Acar da rezervasyonları doldurmak üzere olduklarını belirterek, Bayram rezervasyonlarımız şu aşamada çok hızlandı. Bayram tatilinin 10 gün olması sebebiyle, bizim bölgemizin tercih edilebilir bir yer olması nedeniyle Abant daha çok rezervasyonlarını doldurmak üzere. Yani yüzde 90'lardayız. Çok az odamız kaldı. Misafirlerimiz çok tercih ediyor. Abant bölgesinde 2 tane oteliz. Bölgemizi en iyi şekilde misafirlere sunarak onların en mutlu şekilde ayrılmalarını sağlayacağız. İstanbul ve Ankara gibi 2 büyük metropolün tam ortasında olmasından dolayı bütün misafirlerimiz bu bölgeye çok talep gösteriyorlar. Bir de geçiş güzergahındayız. Bu nedenle bir, iki, üç günlük konaklamaları çok rahat alıyoruz. Aynı zamanda doğa harikası bir yer olduğundan dolayı bölgemiz tüm misafirler tarafından tercih ediliyor. diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Gölcük Bolu Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title