Haberler

Galatasaray transfer haberleri: İşte Fatih Terim'in transfer listesi!

Güncelleme:

Galatasaray yeni sezona her mevkiye bir yıldız getirmek istiyor. Sarı Kırmızılı taraftar, Galatasaray transfer listesi içinde geçen isimleri merak ediyor. Şimdiden bazı isimlerle görüşmeler yapılıyor. Galatasaray transfer gündemindeki isimlerle görüşmeler sağlanırken Galatasaray transferler son dakika haberleri sayfamızda!

Galatasaray transfer son dakika haberlerini sizler için derledik. Galatasaray'da gündem transfer olduğundan Sarı kırmızılı yönetim her mevkiye bir yıldız getirmeyi hedefliyor. Önümüzdeki sezonda hem Süper Lig hem Türkiye Kupası şampiyonluğunu elde etmek isteyen Galatasaray, transfer görüşmelerinde önemli adımlarda bulunuyor. Bu doğrultuda Fatih Terim ve scout ekibinin hazırladığı transfer listesi üzerine çalışan Galatasaray yönetimi, her mevkiye bir yıldız transfer etmeyi planlıyor. Transferlerin gerçekleşmesi durumunda Süper Lig'de dengeleri değiştirmesi beklenen Galatasaray'ın listesinde bulunan isimler haberimizde…

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

Süper Loto şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ve yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Son dakika Galatasaray transfer haberlerinde bugün Radamel Falcao, Hakan Çalhanoğlu, Ryan Babel, Kaan Ayhan ve Okan Yokuşlu isimleri geçiyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU

GS son dakika transfer haberleri 2019'daki en önemli isimlerden biri Hakan Çalhanoğlu. Çalhanoğlu'nun devre arasında son anda iptal edilen Suudi Arabistan yolculuğu, bu kez kesin olarak Belhanda'nın yerine geçecek yıldız, 1 numaralı aday konumunda. Galatasaray transfer gündeminde Milan'da kalitesini kanıtlayan ve milli takımın vazgeçilmezi olan Hakan'ın kiralanması konuşuluyor. Cim Bom'un teknik patronu Terim, kişisel ilişkilerini kullanarak Milan cephesini ikna etmeye çalışıyor. 25 yaşındaki futbolcu henüz Türkiye fikrine çok sıcak bakmıyor ama yine de Terim'in devreye girmesiyle transferde ilerleme kaydediliyor.

RADAMEL FALCAO

Galatasaray son dakika transfer haberlerinde yer alan sıradaki isim Radamel Falcao. Galatasaray'ın ona karşı ilgisini futbol camiasında duymayan kalmadı. 33 yaşındaki Kolombiyalı golcü, Monaco'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Transferdeki en ciddi taliplisi ise Cim Bom. Fatih hocanın, Diagne'nin yerine kadrosunda görmek istediği Falcao ile görüşmeler oldukça olumlu geçiyor. Radamel Falcao'nun menajeri vasıtasıyla kurulan ilk temasta, Şampiyonlar Ligi detayını da göz önünde bulundurduğu öğrenildi. Falcao'nun menajeri tecrübeli forvetin, finansal şartlarda anlaşma sağlanması durumunda imzaya hazır olduğu belirtiliyor.

RYAN BABEL

Galatasaray transfer haberlerinde Beşiktaş ve Fulham'daki kontratı sona eren Ryan Babel yer alıyor. Ryan Babel, Galatasaray'ın sezon bitmeden anlaştığı birkaç isimden biriydi. Yıllık 2.5 milyon Euro karşılığında anlaştığı Hollandalı yıldız, kendisine sunulan diğer teklifleri de değerlendirmeye alıyor. Ryan Babel için kulübe yakın kaynaklar, resmi imzaların artık an meselesi olduğunu belirtiyor. 32 yaşındaki Babel, ağırlıklı olarak sol kanatta oynuyor ama istendiğinde santrfor, sağ açık ve forvet arkasında da forma giyebiliyor.

KAAN AYHAN

Fatih Terim, Galatasaray transfer haberlerinde savunmada alternatifli bir kadro kurmak istiyor. Terim'in yönetime verdiği listenin ilk sırasında Düsseldorflu Kaan Ayhan'ın olduğu öğrenildi. Fatih Terim, Kaan Ayhan'ı Milli Takım'dayken de kadroya çağırmıştı. Terim, 24 yaşındaki futbolcunun çok yönlü özelliğinden faydalanmak istiyor. Asıl mevkisi stoper olan ancak ön libero ve sağ bekte de ihtiyaç duyulduğunda iyi işler çıkarabilecek olan Kaan için henüz resmi bir teklifte bulunulmasa da Alman basını Düsseldorf'un 5 milyon euro bonservis isteyeceğini yazdı.

OKAY YOKUŞLU

Okay Yokuşlu, Galatasaray transfer listesinde beliren isimlerden biri. Fatih Terim elindeki yerli kadrosunu güçlendirmek istiyor. Fatih hocanın listesindeki en kritik isimlerden biri Okay Yokuşlu olduğu öğrenildi. Kulübü Celta Vigo'nun finansal kaynak yaratma amacıyla transferine şartlı onay vermesi beklenen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için seçenekler belli. Galatasaray, satın alma opsiyonlu kiralama ya da doğrudan satın alma teklifleriyle İspanyol kulübünün kapısını çalacağı öğrenildi. Okay'ın ise ilk görüşmelerde yeşil ışık yaktığı da gelen haberler arasında.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatih Terim Galatasaray Spor Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (22)

ads:

çirkef adammmm

8
16
yanıtYanıtla
teşvikçi değil en azından:

kudur kudur 23. geliyor

yanıt4
yanıt2
polat:

şikebahçede tıransfer yapmış ali palabıyık nihat üzdemir komoli belezoğlum

14
1
yanıtYanıtla
alemdar:

senin esprinin içine tüküreyim . ammada gerisin lan.

yanıt1
yanıt6
yazı yazın:

hakan çalhanoğlu ne yapmış da milanda kendini kanıtlamış boş verin trabzondan yusuf yazıcıyı alın bu takımı kimse durduramaz

9
5
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Yusuf Yazıcı alacak para daha icat edilmedi!!!!

yanıt0
yanıt3
osman teber:

herkesin bir fiyatı vardır fırtına 61

yanıt0
yanıt1
ANGELOV:

BUNLARIN ARASINDAN BABEL VE KAAN AYHAN GELİR , DİĞERLERİNİN NE İŞİ VAR gs''De ?

4
7
yanıtYanıtla
Anti - Türk Futbolu:

Genc ve yetekli futbolcular dururken neden işi bitmiş , bir halt yapamayan , para yedirilecek oyuncular alınır ki ? Sonrada kluplerin şu kadar borcu var denir. Bakkaldan 1 kilo dometesi 5 liraya almıyosunuz , milyon dolarlar veriyosunuz be kardeşim

3
6
yanıtYanıtla
EFH:

mesela kardeşim örnek verir misin bahsettiğin tarzda futbolculara? Para veriyor insanlar; kimsenin tanımadığı insanları izlemek için verilmiyor o paralar ; keza yukarda bahsedilen 5 futbolcunun 3''ü 25 yaşının altında. Falcao fiziği gayet iyi bir güney amerika forveti;babel''İ de Beşiktaş''tan tanıdığımız gayet fiziği yerinde ve profesyonel bir futbolcu. Bence muhalefetin yapıldığı yer ve zaman çok önemli. O yer ve zaman; şu an ve burası değil. Selamlar.

yanıt1
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title