Haberler

Fatih Terim'den yönetimi şaşırtan istek! Tam 6 transfer

Güncelleme:

Galatasaray'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligine güçlü bir kadro ile gitmesini isteyen Fatih Terim, ilk olarak 8 numara, forvet, sağ bek transferlerinin yapılmasını istedi. Tecrübeli çalıştırıcı daha sonra rotasyon için yedek kaleci ve iki yedek stoper talebinde bulundu.

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor... Teknik direktör Fatih Terim, takviye istediği bölgeleri bir raporla yönetime sundu. Babel'le anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar'da Terim'in ilk olarak Ndiaye'nin yerine 8 numara, forvet ve sağ bek transferi üzerinde durduğu öğrenildi.

DEVLER LİGİ'Nİ DÜŞÜNÜYOR

Takvim'de yer alan habere göre; Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek rotasyonu genişletmek isteyen tecrübeli teknik adamın yerli bir yedek kaleci ile 1'i genç 2 alternatif stoper transferi düşündüğü gelen bilgiler arasında...

SÜRPRİZLER DE YAŞANABİLİR

Takımdan gönderilmesi gündemde olan Belhanda ve Diagne'nin satılmaları durumunda ise transferde sürprizler yaşanabileceği belirtiliyor. Yönetim bu nedenle transferde adımlarını acele etmeden atacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (18)

Müfit:

İstersen 15 transfer yap inşallah 0 çekersiniz bütün Fenerbahçeliler bayram yapar

7
12
yanıtYanıtla
cimbom:

herkesi kendiniz gibi sanma 0 çekenler bilinir gol atamadan

yanıt1
yanıt1
Ngdas haty:

Bay terim önce ahlak sen ve ekibin pisikolg testten geçiniz yine ceza aldın sezon bitti cezaların bitmjyor ????????

4
13
yanıtYanıtla
asdfgh:

seneye hakemlerden aradığını bulamazsa bahane hazır

10
7
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

2 de teknik drektör ve yardımcısı karekteri satın aldır. Lazım sana ve hasana

4
12
yanıtYanıtla
fatih:

acınız gecmedimi daha

yanıt9
yanıt2
C HART:

YİNE AVERAJ TAKIMI OLACAK BOŞUNA

8
3
yanıtYanıtla
can:

diger gelisindede 37 transfer yapti 6 cokmuya GS borc batagina sokan yillar once bu adamdir ve bu borclar devam ediyorrr

7
3
yanıtYanıtla
Şampiyon:

ağzına sağlık Doğru söze ne denir Galatasaray olarak tek utandığımız o

yanıt0
yanıt0
Okumuş Adam:

fatih hoca önce şu kaza namazlarını bir ödesin bakalım.

3
6
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title