Haberler

Fenerbahçe'den Berat Albayrak'a yanıt: 2010-2011 şampiyonu Fenerbahçe'dir

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor formasını giyerek "Bu forma 2010-2011 şampiyonunun forması" diyen Berat Albayrak'a resmi internet sitesinden cevap verdi. Yapılan açıklamada "2010-2011 şampiyonu Fenerbahçe'dir, alın teri ile kazanılmış kupamız müzemizdedir." ifadelerine yer verildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, Trabzonspor formasını giyip "2010-2011 şampiyonunun forması" açıklamasının ardından Fenerbahçe Kulübü sert bir açıklama yayınladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol Takımımızın 2010-11 sezonu şampiyonluğu ile ilgili yaratılan suni gündem üzerine bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Bu bağlamda bir kez daha hatırlatmak isteriz ki; İlgili sezonda, futbol takımımızın büyük emekler ve alın teri ile kazandığı en değerli şampiyonluğu, o dönemde ülkemizin hukuk, adalet, polis teşkilatı, medya başta olmak üzere tüm yapısına sızmış Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), devletimizin tüm imkanlarını da kullanarak Fenerbahçe'mize karşı kurduğu Şike Kumpası'yla kirletilmek istenmiştir.

"NE ŞİKESİ MEMLEKET ELDEN GİDİYOR"

3 Temmuz'un devamında aynı yapının bu kez ülkemizin varlığına da kast etmeye çalışmasıyla ortaya çıkan gerçekler; "en büyük delilimiz alın terimiz" diyen Fenerbahçe'mizin, daha ilk gün korkusuzca kulübünün yanında olarak "Fenerbahçe'yi FETÖ'ye teslim etmeyeceğiz" diyen Büyük Fenerbahçe Taraftarının, "Ne şikesi memleket elden gidiyor" diyen eski Başkanımız Aziz Yıldırım'ın ne derece haklı olduğunu, 3 Temmuz'dan sonra yaşanan her günde ve her olayda gün gibi ortaya koymuştur.

"TERÖR ÖRGÜTÜNE KARŞIN 25 MİLYON TARAFTARIMIZLA OMUZ OMUZAYDIK"

Bugün şike kumpasında parmağı olan hakiminden savcısına, emniyet müdüründen memuruna, medya mensubundan sivil personeline kadar her bir şahsın nerede, ne durumda olduğu hukuki kayıtlarla ortadadır. Hain planlarını hayata geçirme sürecinde; karşısında en büyük engel olarak gördüğü Fenerbahçe Spor Kulübü'nü yok etmek ve şampiyonluğumuzu kirletmek isteyen terör örgütüne karşın, 25 milyon taraftarımızla omuz omuza, ilk gün söylediğimiz gibi bugün bir kez daha dile getiriyoruz ki; "2010-11 şampiyonu Fenerbahçe'dir, alın teri ile kazanılmış kupamız müzemizdedir."

"FETÖ'NÜN MEŞRULAŞTIRILMASINDAN BAŞKA BİR ANLAM TAŞIMAMAKTADIR"

Bu durumu reddetmek, buna karşılık bir görüş taşımak, bunu yoruma açmak, Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığına kast eden FETÖ'nün meşrulaştırılmasından başka bir anlam taşımamaktadır.Tarihimize altın harflerle kazılı bu şampiyonluk, geçmişte kazanılan ve gelecekte kazanılacak tüm şampiyonluklarımızdan ayrı bir yere sahip olacak ve nesilden nesile gururla, onurla anlatılacaktır."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Berat Albayrak Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (141)

ksk:

sen ekonomiye bak bırak trabzona yag yakmayı tescilli şampiyon fenerbahçedir haa şampiyonluk güğümü diyosan o trabzonun hakkıdır:)

43
19
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

TESCİL DOĞRUDA SEN YANLIŞSIN TESCİL EDEN MAKAM YÜCE TÜRK ADALETİDİR. ŞİKE MEVCUTTUR SAHAYA YANSIMAMIŞTIR, BAŞKANI BAĞLAR GİBİ SAFSATA KANUN BENTLERİ UYDURURLARAK FB. NİN BİR ALT KÜMEYE DÜŞMESİ ENGELLENİP TS. NİN ŞAMPİYONLUĞUDA FENER TARAFINDAN ÇALINMIŞTIR VE ŞİMDİ PARA DİLENMELERİNİN YEGANE SEBEBİ KUL HAKKI YEMEKTİR.

yanıt9
yanıt14
DADALOĞLU:

2010-2011 sezonunda Alnın akıyla 7. KEZ Şampiyon olan TRABZONSPOR''dur.

21
33
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

2010-2011 DE FENER ŞİKE YAPMIŞ VE MAHKEME TESCİL ETMİŞTİR. O YIL Kİ ŞAMPİYON TRABZONSPORDUR. KUMPAS DENEN ŞEY OLTAYLA BALIK AVIDIR KİMSE KİMSENİN AĞZINA OLTA SOKMAMIŞTIR ACEMİ ŞİKECİ BAŞKANINIZ OLTAYA GELMİŞTİR VE BU O HALTI YEMEDİĞİN ANLAMINA DA GELMEMEKTİR.

24
29
yanıtYanıtla
Çohta iyi oluyoo ;):

Baltayı sert taşa vurdular bukez. Muhalefete gerek yok kendi kendilerini yokedecekler !!

41
12
yanıtYanıtla
Ertugrul:

Aynen öyle

yanıt3
yanıt1
Gs:

Bence şampiyon Trabzonspor dur. Hakkı yenilmiştir. Kupa Trabzona verilmeli. Fb zaten en az 19 şampiyonluk çalmıştır. Bu kulüp kapatılmalı

18
35
yanıtYanıtla
musa:

güzel insan sen çok çizgi filim izliyorsun galiba

yanıt17
yanıt9
rafet:

6s karıştırıyorsun galiba

yanıt12
yanıt9
MEÇHUL ASKER:

Hadi ordan siğir..

yanıt9
yanıt10
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title