Haberler

Burak Yılmaz: Emre abi iyi ki fırçayı görmedin

Güncelleme:

A Spor muhabiri Hakan Gündoğar, Burak Yılmaz'ın Emre Belözoğlu'na, "Emre abi sen iyi ki o fırça uzatan arkadaşı fark etmedin, yoksa olaylar daha da büyüyebilirdi." dediğini açıkladı.

A Milli Takımımızın İzlanda'da dün yaşadığı olaylardan sonra A Spor Muhabiri Hakan Gündoğar, A Milli Takım'ın kampına giderek futbolcularla konuştu ve detayları aktardı.

Gündoğar, " Emre Belözoğlu'yla konuştuk. 'Fırçayı farketmedim, belkide iyi ki farketmemişimdir' dedi. Burak Yılmaz da aynı espriyi yaptı; 'Emre abi sen iyi ki o fırça uzatan arkadaşı fark etmedin, yoksa olaylar daha da büyüyebilirdi' dedi. Dün yapılan yayınlarda da görüyorsunuz bizde fırça uzatan arkadaşı gerçekten görmedik. Çünkü, tamamen Emre Belözoğlu'na kanalize olmuş durumdaydık ve mikrofon uzatıyorduk Emre'ye. Belki de hayırlısı buydu; Ne Emre'nin ne de bizim görmememiz. Çünkü tepkimiz daha da ağır olabilirdi bu çirkin saldırı karşısında." ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz: Emre abi iyi ki fırçayı görmedinBurak'ın öğle saatlerinde sosyal medyadan yaptığı paylaşım

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Burak Yılmaz İzlanda Haberler

500

Yorumlar (8)

ahmet:

gerekli cevabi sahada verin

26
0
yanıtYanıtla
GULU GULU DANSI YAPAN ADAM:

NASIL GÖRMEZ FIRÇAYI RESMEN AĞZINA SOKTU

5
11
yanıtYanıtla
Ttt:

Senin gibi embesiller varken onların fırça uzatması gayet normal. Burdan bile Emre’ye pay çıkarmaya çalışan embesil

yanıt0
yanıt0
fury:

olayı ilk duyduğumda ben de dellenmiştim ama, adamı araştırıp tavuk kostümüyle koştuğu yarışmayı falan görünce olayın mizahi bi boyutu olduğunu düşünmeye başladım. ha oyuncuların hava alanında bekletilmeleri vs zaten karşılığını görecektir o apayrı bişi.

14
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

BİZ TÜRK MİLLETİ OLARAK BİZE UZANAN DOSTÇA ELİ SIKARIZ. . LAKİN BÖYLE SAYGISIZ VE KÜSTAHÇA AŞAĞILICI HAKARET EDERCESİNE. UZANAN ELLERİDE KEZERİZ. . . HAYDİ ASLANLARIM. CENGAVERLERİM. BUNLARA OSMANLI ŞAMARI VURMANIN TAM ZAMANI. . ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH. . DUALRIMIZ KALPLERİMİZ SİZLERLE. HE DAİM. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. .

10
3
yanıtYanıtla
DÜZELTİCİ:

ELLERİ KESERİZ. DUALARIMIZ.

yanıt0
yanıt0
Saçma:

Bu da haber mi yani ne kadar saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz. Muhtemelen kimsede bişey dememiştir adam uyduruyor.

0
0
yanıtYanıtla
SENSİNNN:

SAÇMA ne diyorsun be kavun . sana saçma gelebilir

yanıt5
yanıt4
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title