Haberler

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş: Biz büyük milletiz küçük işlerle uğraşmayız

Güncelleme:

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş İzlanda'da yaşanan skandalla ilgili konuştu. Güneş, "İki tane memurun yaptığı terbiyesizliği mi konuşacağız? Görevli pasaportumu aldı sallıyor. Ne yapmak istiyorsun? Biz büyük milletiz küçük işlerle uğraşmayız." dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, İzlanda maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Havalimanında yaşanan rezaletle ilgili de konuşan Güneş, şu ifadeleri kullandı:

"Havaalanında yaşananlarla ilgili konuşacak bir şey yok. Evet kabalık ve terbiyesizlik yapılmıştır. Ancak biz yapmadık. Yapanlar düşünsün. Dışarıda polisler tarafından arama vardı ki, kasıtlı olarak durdurma bu. 50 senedir seyahat ederim bir Kıbrıs Rum Kesimi'nde olmuştu bir de burada oldu.

"ŞEHİRLER BÜYÜMÜŞ AMA KAFALAR KÜÇÜLMÜŞ"

Ben 43 yıl önce buraya geldim. İzlanda soğuk bir ülkeydi ama çok güzel, insanları saf, sıcak bir ülkeydi. Sahaları aynı olabilir ancak şehirler gelişmiştir belki, belli ki zaman geçtikçe şehirler büyümüş ama kafalar küçülmüş. Birçok İzlandalı Türkiye'de oynadı. Biz neyin peşindeyiz ya? İki tane memurun yaptığı terbiyesizliği mi konuşacağız? Ben 53 yıldır futbolun içindeyim. Bu bildiğimiz gümrük değil. X-ray cihazına giriyorsunuz. Görevli pasaportumu aldı sallıyor. Ne yapmak istiyorsun?

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş: Biz büyük milletiz küçük işlerle uğraşmayız

"TERBİYESİZLİKTİR, ÇİRKİNLİKTİR"

Burası küçük bir ülke nüfus olarak ama insani değerlerinin büyük olduğunu düşünüyorum, küçüldünüz mü? Tüm bunlar saha dışı işler ama fikrimi belirtiyorum. Daha önce Konya'da bunu bize yaptılar dediler, eğer yapılmışsa terbiyesizliktir bu. Orada yapıldı diye burada da yapıldıysa bu da çirkinliktir. Biz büyük bir milletiz, küçük işlerle uğraşmayız. Bu konuyu kapatıyorum. 2 maç üst üste içeride, bu avantajı size vermişler, sizi koruyorlar zaten, küçük şeylerle uğraşmanıza gerek yok."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş İzlanda Haberler

500

Yorumlar (62)

Dürbünlü:

İnşallah imamoğlu kazanacak.

21
51
yanıtYanıtla
kim:

dislike bak anlarsın kimin kazanacagini

yanıt4
yanıt8
KUZEYİN UŞAĞI:

ŞENOL HOCA TÜRKİYENİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BAŞARILI TEKNİK DİREKTÜRÜ. . ADAMI. VEDE ADAMIN HASIDIR. . NET. .

37
5
yanıtYanıtla
Vatandaş:

İmparator Fatih Terimden sonra demek istediniz sanırım.

yanıt4
yanıt26
VATANDAŞA CVP:

VATANDAŞ. . . . İMRATOR DÖNEMİ BİTTİ. . . ARTIK ŞENOL HOCA ZAMANI. TAKIMA RENK. CESARET. ÖZVERİ GELDİ BE. . SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN. . BIKTIK. . İMPARATORUN. . ESKİ OYUNCULARINDAN. ARDA FİLAN. . . BAK ŞİMDİ GENÇLER. . .

yanıt5
yanıt0
KARADENİZ UŞAĞIIII:

VATANDAŞ. . sağ ol cevap verdin eksik olma. tabi fatih hocayı da seviyoruz. ama ŞENOL hoca bam başka ya. . dev gibi. . sanki yıllardır A MİLLİLER bu adamı bekliyormuş gibi. . . adam gibi adam yahu.

yanıt12
yanıt0
BATUHAN:

insan biraz utanır fransız milli marşı okunurken konyalı yobazlar hiç utanmadılar şenol güneş sen onlar adına utanıp bir laf etmedin tamamen oynuyorsun tamamen

7
19
yanıtYanıtla
Almanyadaki Karadenizli:

Bütün Türkiye ve Dünya Türkleri, Konya seyircisiyle gurur duyarken, bir sen mi onlardan utandın. Teşekkürler Konyalı kardeşlerim. . Hepsinin ağzına sağlık.

yanıt0
yanıt1
Misafir:

He Batuhan heeeee!!!

yanıt0
yanıt1
BEŞİKTAŞŞ:

nede olsa BEŞİKTAŞ lı

10
9
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title