Haberler

Kendisinden ayrılmak isteyen eşine tuzak kurup kurşun yağdıran cani koca: Pişmanım

Güncelleme:

Bursa'da cani koca boşanmak isteyen karısına tuzak kurup silahıyla kurşun yağdırdı. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybederken kısa sürede yakalanan cani koca ifadesinde, "Eşim, ben yuvamı kurdum sende yuvanı kur deyince kendimi kaybettim, pişmanım" dedi.

Bursa'da kendisine boşanma davası açan eşi Aynur Canıtez'i (46), kargo şubesinde tuzak kurarak öldürdüğü gerekçesiyle hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Ali Canıtez (51) hakim karşısına çıktı. Üç çocuk babası Ali Canıtez, "Eşim, ben yuvamı kurdum, sende yuvanı kur deyince kendimi kaybettim. Daha sonra bu planı yaptım. Ondan sonrasını ve kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum pişmanım" dedi.

Olay, Ocak ayında Bursa'nın Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi'nde meydana geldi. Ali Canıtez, kendisine boşanma davası açan ayrı yaşadığı eşi Aynur Canıtez'e tuzak kurdu. Adına kargo geldiğine dair haber verilen Canıtez, yakındaki Demirtaş Kargo Şubesi'ne gitti. Ancak Aynur Canıtez, buradaki çalışanlardan adına kargo gelmediğini öğrendi. Bu sırada içeriye giren Ali Canıtez, Aynur Canıtez'e tabancayla ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığılan Aynur Canıtez, olay yerinde yaşamını yitirdi.

KAÇARKEN YAKALANDI

Olay yerinden kaçan Ali Canıtez, Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, ailesinin evine giderken yolda uygulama yapan polis ekiplerince yakalandı. Bursa'ya getirilen cani koca, ilk ifadesinde, "Yaklaşık 1 yıldır ayrı yaşıyoruz. Boşanmak da istemedik. Ben barışmak istedim. O buna hep karşı çıktı. Olaydan 2 gün önce barışmak için aradım. Bana herkes kendi yoluna gitsin dedi. Ben de bu durum üzerine öldürmeye karar verdim. Bu tuzağı planladım" dedi. Canıtez, sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece yakın akrabayı öldürmek suçundan tutuklandı.

Ali Canıtez (51)

"MASAJ SALONUNDAKİ KADINA ARATTIRDIM"

Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde, yakın akrabayı öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemi yargılanmasına başlanan Ali Canıtez, iki yıl öncesine kadar, eşi ile aralarında sıkıntı olmadığını söyleyerek, "Evde yanına sokulduğumda beni istemiyordu. Kendisine dokundurmuyordu. Bir gün iş yerimin muhasebe bürosundan beni çağırdılar. Gittiğimde eşimin benim hakkımda açtığı boşanma davasının tebligatını aldım. Daha sonra eşimi görmediğim halde evden bir ay uzaklaştırma cezası aldım. Telefonla görüştüğümde eşim sığınma evindeyim kafamı dinliyorum dedi. Daha sonra eşimin S.D. ile ev tuttuğunu öğrendim. Mahalle dedikodu ile çalkalanıyordu. Beni tanıyacağı için, masaj salonunda çalışan bir kadına kargoda emanetin var, gel al diyerek arattırdım. Kargo şubesine girince ben de arkasından girdim ve onunla konuşmak istedim. Bana ben yuvamı kurdum, sen de yuvanı kur deyince kendimi kaybettim. Ondan sonrasını kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Sonra Samsun'a gittim. Polislere zorluk çıkarmadan silahımla teslim oldum. Pişmanım" dedi.

Aynur Canıtez (46)

ÇOCUKLAR ŞİKAYETÇİ OLMADI

Duruşmada tanık olarak dinlenen sanığın çocukları Muhammet Canıtez, Özlem Uyanık, babalarından şikayetçi olmadıklarını söyledi. Özlem Uyanık, son aylarda tavırları değişen annesinin telefonuna yüklediği bir sistem ile kimlerle görüştüğünü tespit ettiğini, gece sabaha kadar görüştüğü numarayı kendi cep telefonuna yüklediğini bir erkeğin resmini gördüğünü, bu kişinin sonradan annesinin konuştuğu S.D. adlı kişi olduğunu öğrendiklerini ve annesinin ölümünden sonra bu kişinin yakınları tarafından tehdit edildiğini söyledi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına ve Aynur Canıtez ile birlikte olduğu iddia edilen S.D. isimli erkek arkadaşının tanık olarak dinlenmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma!
500

Yorumlar (12)

atayizt laikçi:

islama göre kadın ikinci sınıf canlıdır, miras hakkı düşüktür, bu tarz vakalar islam ülkelerinde maalesef çok görülüyor

1
16
yanıtYanıtla
adanalı:

islam hakkındaki bilgin ne kadar cahil olduğunu gösteriyor. balık beyinli iyi araştır islam dinimize laf ettirmem

yanıt11
yanıt0
anadolu:

18 konuşmaycam hak ettin ama neyse sen anladın

yanıt0
yanıt0
OSMANLI TORUNU:

adama yazık olmuş. . . adamın kadının boşanmak istediğinden bile haberi yok iş yerinde öğreniyor. . . .

10
4
yanıtYanıtla
ZaZa12:

Geri zekalı kadın ne güzel demiş işte ben yuvamı kurdum sende yuvanı kur odun kazma Allah belanızı versin ne istiyorsunuz ya bu bayanlardan anlamıyorum ki ayrılmış bitmiş daha ne uğraşıyorsun insan hayatı bu kadar ucuz mu? ya vakti zamanında kıymetini bilmemişsin kim bilir kadına ne tür eziyetler yapıp bezdirmiş iş bu aşamaya gelmiş daha yeni mi aklın başına geldi. sığır

6
7
yanıtYanıtla
BUYUR BURADAN YAK:

LA GEVŞEK!! KADIN HALA ADAMIN NİKAHINDA İKEN BAŞKASIYLA YUVA KURMASI MI SANA MANTIKLI GELDİ ? NE GENİŞ İNSANLARSINIZ LAN SİZ ?

yanıt3
yanıt0
azad:

Bu tür kadınlar varken şeytana fazla iş düşmez sanırım.

7
3
yanıtYanıtla
Tek çare islam:

Sistemin bozukluğundan bunlar oluyor kimsenin güvencesi yok allahin şeriatinin hakim olmasi lazim yoksa nesil daha cok bozulacak

6
2
yanıtYanıtla
kimse kimsenin halini bilmezzzzz:

eşimin üstüne titrerim ona bir şey olacak diye çok korkarım onsuz yaşayamam ayrılacak olsa hayatım kararır kanadı kırılmış kuşa dönerim eşimde aynı şekilde bana çok düşkündür fakat bu olaya bakınca adamın eşini çok sevdiği belli eşine ve çocuklarına düşkün biri çalışmaktan çabalamaktan kendine bakamamış halinden belli kimse ölüm istemez hele ki eşini öldürmek ve sevgi aşk tek taraflı olunca böyle olaylar oluyor maalesef adama üzüldüm yazık olmuş

2
3
yanıtYanıtla
Medeniyet:

Turkiye de Kadin haklari kendini tamamlayamamis , neden ayrilmis diye soran yok

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title