Haberler

Sürpriz karar! BJK TV kapatılıyor

Güncelleme:

Beşiktaş Yönetim Kurulu, Başkan Fikret Orman'ın bile "Ben dahil kimse izlemiyor" dediği BJK TV'nin kapatılmasına karar verdi. 40 çalışanın iş sözleşmesi feshedilecek.

Beşiktaş yönetim kurulu, kulübe mali zarar verdiği gerekçesiyle BJK TV'yi kapatma kararı aldı. Kanalda yaklaşık 40 kadar çalışan olduğu ve hepsinin iş sözleşmelerinin feshedileceği duyuruldu.

YOUTUBE ÜZERİNDEN DEVAM EDECEK

Yönetim kurulu, kulübe mali zarar verdiği gerekçesiyle BJK TV'yi kapatma kararı aldı. Kanalda yaklaşık 40 kadar çalışan olduğu ve hepsinin iş sözleşmelerinin feshedilececeği duyuruldu. Kanalın ise bir süre daha Youtube üzerinden yayın hayatına devam edeceği öğrenildi.

Flaş gelişme! BJK TV kapandı

"BEN DAHİL KİMSE İZLEMİYOR"

Başkan Fikret Orman, son seçim öncesi, "Kulüp kanalında 40 kişi çalışıyor. Ben dahil kimse izlemiyor" diyerek, kanalın faaliyetlerini durdurabileceği mesajını vermişti.

Siyah-Beyazlı kulüpte uzunca bir süredir maaş krizi devam ediyor. Kulüp personellerinin 2 aydır, amatör branş çalışanlarının ise 4 aydır maaşlarının ödenemediği ifade ediliyor.

Flaş gelişme! BJK TV kapandı

BJK TV ESKİ ÇALIŞANI TWITTER'DAN DUYURDU

Kulüp televizyonunda daha önce çalışan Selen Yakıcı kanalın kapandığını twitter hesabından duyurdu. Yakıcı "Bjktv ilk okulum ilk göz ağrım iyi ki yollarımız kesişti zamanında ama dönem djital devri artık hayırlısı olsun bundan sonrası" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Fikret Orman Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (45)

.:

EZİLMİŞ 8TAŞ

11
4
yanıtYanıtla
BJK savar:

Bence BJK''nin tamamını kapatın.

9
4
yanıtYanıtla
babanız fatih terim:

darısı fenev tveye

5
8
yanıtYanıtla
Iziiiii Dortmund:

Fenerbahce sizi satin alacak gücde yönetim yoksa taraftar alir

yanıt1
yanıt2
ŞAPKACI:

DARISI GSTV YE. . . . AYNI ŞEYLERİ İZLETTİRMEKTEN BAŞKA BİR NUMARALARI YOK.

9
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

darısı gs tv nin başına inşallah kapatılır millete şifreli kanalı dayatıyorlar

9
3
yanıtYanıtla
BJK:

FİKRET ORMAN BJK TARAFTARINI ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR , TRABZONSPOR FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUĞUNDA TARAF OLMASI HATA , ABDULLAH AVCI TAM BİR GALATASARAYLI HATA , SAYACAĞIM BAYA ŞEY VARDA NEYSE BEKLEYELİM VE GÖRELİM

10
1
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

HADİ YİNE GALATASARAYA KARŞI 17 KULUPTEN İMZA TOPLAYIN!!!

6
5
yanıtYanıtla
FB TV VARKEN BJK TV DE NEYMİŞ:

Liverpoooldan 8 kievden 6 bayernden 2 maçta 8 yiyen bir takımın kanalını kim izler yahu. Fikret Orman bile izlemiyorsa kimse izlemiyordur kapatın gitsin gereksiz kanal zaten. Spikerleri buram buram tiner kokuyor. Bir de FB TV ye bakın. Her şey ieri seviyede, izleyici kitlesi var ve spikerler, konuklar çok kaliteli.

3
7
yanıtYanıtla
maksoy:

Beşiktaş liverpoolu , Man u yu , Chelsea yı , tothenhamı , Barcelenayı , Portoyu yenmiş tek Türk takımıdır . aptallara bildirilir .

yanıt0
yanıt5
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title