Haberler

Kulisleri sallayan iddia! Burak Yılmaz Fenerbahçe'ye, Mehmet Topal Beşiktaş'a gidiyor

Güncelleme:

Son yıllarda golcü konusunda sorun yaşayan ve gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, Beşiktaşlı yıldız futbolcu Burak Yılmaz için nabız yokluyor. Sarı lacivertli ekibin bu transfer için Mehmet Topal'ı kullanacağı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon kötü bir performans sergileyen ve taraftarın istediği futbolcu bir türlü sahaya yansıtamayan Fenerbahçe gelecek sezon için ince eleyip sık dokuyor. Son yıllarda golcü sorunu yaşayan ve geçen sezon özellikle Fernandao, Frey, Slimani'den verim alamayan sarı lacivertliler golcü sorununu çözmek için ekstra çaba sarf ediyor.

Fenerbahçe'nin, 2011-2012 sezonunda Trabzonspor formasıyla, bir sonraki sezon ise transfer olduğu Galatasaray ile üst üste iki kez gol kralı olan Burak Yılmaz'ı transfer etmek istediği iddiaları gündeme geldi.

İşte Fenerbahçe'nin Beşiktaş ve Milli Takım'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz için düşündüğü iddia edilen transfer planı...

İŞTE FENERBAHÇE'NİN BURAK YILMAZ İÇİN DÜŞÜNDÜĞÜ TEKLİF

Habertürk'ün haberine göre; sarı-lacivertlilerde forvet hattı için adı geçen isim Beşiktaş'ın "Kral" lakaplı golcüsü Burak Yılmaz... Teknik direktör Ersun Yanal'ın yeni sezonda hücuma "net bir golcü" talep etmesinin ardından geçen sezonki gibi işini şansa bırakmak istemeyen Fenerbahçeli kurmaylar, 33 yaşındaki futbolcu için nabız yoklamayı planlıyor. Şu anda sadece fısıltı şeklinde dolaşan iddialara göre Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a sunmayı düşündüğü teklif, Mehmet Topal artı bir miktar para...

Kulisleri sallayan iddia! Burak Yılmaz-Mehmet Topal takası

Transferin gerçekleşmesi zor gözükse de teklifin resmileşmesi halinde Beşiktaş'ın ve özellikle de Burak Yılmaz'ın ne yanıt vereceği merak konusu. Fenerbahçe, yıldız golcüyle gücüne güç katıp şampiyonluk için iyiden iyiye iddialı hale gelmenin peşinde...

LECCE'NİN TEKLİFİNİ DÜŞÜNMEDEN REDDETTMİŞTİ

Golcü oyuncuya son olarak İtalya Serie-A'ya yeni yükselen Lecce kulübünün dolaylı yoldan transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Öncelikle oyuncunun niyetini öğrenmek ve kabul etmesi halinde Beşiktaş ile resmi temasa geçmeyi düşünen Lecce'nin teklifinin yıllık 2,5 milyon Euro olduğu bildirilirken, Burak Yılmaz'ın bu teklifi değerlendirmeye almadan reddettiği ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Topal Burak Yılmaz Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (56)

volkan:

kardesim yalan haberde biryere kadar burak i almak icin fenerbahce deki bütün oyunculari vermeleri lazim

8
8
yanıtYanıtla
kayserili:

hahaha bu haberi yapan kesinlikle kendisini bir piskiyatire götürsün bu habere türkiye değil ugandada bile inanmazlar burak mehmet ayıp yav ikisini kıyaslamanız bile deli saçmalığı burak ne diye gitsin söylermisiniz kafayımı yedi

6
9
yanıtYanıtla
EMRE:

Buna Fenerbahçe''li insanlar bile inanmaz, boş haber.

10
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu kadar aptalca yalan olmaz topal burak takası komik bile degıl

12
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

GALATASARAYIN HİÇBİRŞEY YAPMASINA GEREK BİLE KALMIYOR, BUNLAR HEM KENDİNİ HEMDE DİĞER RAKİPLERİ ZAYIFLATMAKLA MEŞGUL. BENCE ALİ KOÇ KOYU GALATASARAYLI VE PROJE FENER BAŞKANIDIR.

8
4
yanıtYanıtla
ARTİST:

YA HABERİ YAPAN YADA ALİ KOÇ ÜSTÜ AÇIK UYUMUŞ.

8
2
yanıtYanıtla
LUTENES:

ABİ KİM UYDURUYOR BU HABERLERİ YA :D:D:D:D:D

10
0
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış. mehmet topal kim la.

9
0
yanıtYanıtla
KARTAL:

abi siz ne yiyip ne içiyosunuda böyle haberler yapıyorsunuz :D

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

vallahi bu haberi kör okusa belki inanır size!!!!!!!!!!!

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title