Haberler

SPOR Mustafa Denizli Türklerin müthiş bir destek verdiği takımla birlikte olacağız

Mustafa Denizli Türklerin müthiş bir destek verdiği takımla birlikte olacağızİbrahim YILDIZ - Enver ALAS İSTANBUL, (DHA)Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli, İran Pers Körfez Pro Ligi ekiplerinden Traktör Sazi ile imzaladığı 1 yıllık sözleşmenin ardından İran yolculuğu öncesinde...

Mustafa Denizli Türklerin müthiş bir destek verdiği takımla birlikte olacağız

İbrahim YILDIZ - Enver ALAS İSTANBUL, (DHA)

Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli, İran Pers Körfez Pro Ligi ekiplerinden Traktör Sazi ile imzaladığı 1 yıllık sözleşmenin ardından İran yolculuğu öncesinde açıklamalarda bulundu.

ÖNEMLİ OLAN BAŞARILI OLMAK

Daha öncede İran'da görev aldığını belirten Mustafa Denizli, Gittiğim ülke,tanımadığım bir ülke değil. Uzun süre kaldığım çalıştığım, arkadaşlarımın ve dostlarımın olduğu bir ülke. Daha önce Tahran'da çalıştım şimdi de Tebriz'de Türklerin müthiş bir destek verdiği takımla birlikte olacağız. İnşallah düşüncelerimizi ve beklentileri karşılarız. Bugün gidiyorum, kısa bir çalışma yapacağız. Kamp ile ilgili, takımın kadrosu ve kendi ekibim ile ilgili çalışmalar olacak. 40 gün sonrada lig maçları başlayacak. Bizim için önemli olan hem takımın başarılı olması hem de benim iki ülke arasındaki ilişkilere katkı sağlamam ve başarılı olmam dedi.

İDDİALI VE TAKIMA SAHİP ÇIKAN BİR TAFARAT GRUBU VAR

Önemli bir taraftar desteğinin olduğu Traktör Sazi'de taraftarın ilgisine de değinen Denizli, Ligde iddiası olduğunda 60-70 bin taraftara oynayan bir takıma sahibiz. Taraftarı da iddialı ve takıma sahip çıkan bir taraftar grubu var. Bu akşam havaalanına indiğimizde onu göreceğiz, sizler de göreceksiniz. Geçmiş dönemler de teklif olmuştu ancak gidememiştim. Bu sefer buluşuyoruz şeklinde konuştu.

ŞU ANDA TÜRKİYE'DEN TRANSFER YOK

Transfer çalışmaları için de görüşmeler olduğunu söyleyen Denizli, Şu anda Türkiye'den transfer yok. Çünkü sadece 1 yabancı oyuncu hakkı var, bunu değerlendireceğiz. Yabancı oyuncu sayısı orada kısıtlı. 3 yabancı oyuncu oynatabiliyorsun ve takımda 2 yabancı oyuncu var. 1oyuncu değerlendireceğiz. Zamanımız ve alternatiflerimiz var. Türkiye'den olabilir mi, belki olabilir. Türk mü olur, Türkiye'de oynayan yabancı bir oyuncu mu olur onu bilemem açıklamasında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title