Haberler

Quaresma'dan Fikret Orman'a yanıt geldi!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, Fikret Orman'ın kendisi için "Parasını verin, gönderin gitsin" açıklaması üzerine konuştu. Tecrübeli futbolcu, yönetime mesaj göndererek "Benimle mutlu değillerse toplantı yapmaları yeterlidir. Şu anda tatildeyim, gelince gerçekleri açıklayacağım. İsteyen, istediğini düşünmekte özgürdür" dedi.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma sosyal medyadan flaş açıklamalar yaptı. Tecrübeli futbolcu, yönetime mesaj göndererek "Başkanın verdiği açıklamaya yönelik yorum yapmayacağım. Benimle mutlu değillerse toplantı yapmaları yeterlidir. Şu anda tatildeyim. İstanbul'a gelince gerçekleri vereceğim bir röportajda açıklayacağım. İsteyen istediğini düşünmekte özgürdür" ifadelerini kullandı.

Quaresma'nın alacaklarını alamadığı için kulübe ihtarname çektiği kaydedilmişti. Başkan Fikret Orman'ın da bu duruma çok sinirlendiği ve "Parasını verin, gönderin gitsin" dediği haberlere yansımıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (10)

bjk muhasebe:

başkan para verip göndereceğiz de para yok kasada:)

11
3
yanıtYanıtla
BJK:

Yalan haberlere inanmayın spor gazeteleri haber olsun diye masa başında yapmış.

4
7
yanıtYanıtla
Alex and R.QARESMA:

28 YILLIK BESIKTASLIYIM DUNYA. LIGLERINDE OLMAYAN HAREKET OYUN ZEKASI VE ENFESS GOLLER ARAN BU ADAMA BU SEKILDE BJK YONETIMI DAVRANIYORSA DEMEKKI BU TAKIMA MENSUBluGUMU sorgulamam lazim ricardoQaresma besiktasin evladir PARASINI VERIN GONDERIN. GIBI BIR USLUB KIMSE TAKINMASIN PARASINI ELBETTE ALACAK HAYRINA OYNAMADI YA DIMI

8
0
yanıtYanıtla
drjohnfire:

Quaresma gecen sene yabancılara borçsuzluk kağıdına imza atmaları için beşiktaşa kefil olmadı mı ? Bizim TÜRK ! tolgay parayı mesele ederken borçsuzluk kağıdına imzayı ilk atan Quaresma değil miydi ? Hakkını yemeyin oyununu beğenmezsiniz oturur konusur gönderirsiniz belki jubile yapar ama iftira etmeyin yahu

6
0
yanıtYanıtla
Vitaminsiz:

BJK resmi açıklama yaptı haberin tamamını yalanladı

1
4
yanıtYanıtla
Gercek:

Fakirler mac izler futbolcular parayı götürür.

3
1
yanıtYanıtla
vezir:

Fikret orman beşiktaşın sonunu getirecek. Beşiktaşlılığı yok eden başgan olacak.

4
0
yanıtYanıtla
M.Çek:

Olması gereken hiçbir maçta yoktu. 3 e 5 e bakmayın Kesinlikle gönderin

1
3
yanıtYanıtla
Gs:

Fikret Ormana az bile Çok konuştu kanatlandı Artık 10 sene banko anca Şampuan olur Fikkooooooo :)))

1
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

adamım takıma yaptıgın katkı bir elin parmaklarını gecmez paranı al ve git

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title