Haberler

Galatasaray, Mbaye Diagne'nin yerini Aboubakar ile dolduracak!

Güncelleme:

Diagne'yi 15 milyon euroya satmaya hazırlanan Galatasaray, Vincent Aboubakar'ı gözüne kestirdi. Yönetim, Fatih Terim'in "Tam bize göre" dediği Kamerunlu yıldız için Portekiz kulübüyle görüşecek.

Devre arasında büyük umutlarla alınan Mbaye Diagne'yi 15 milyon euroya satmaya hazırlanan Galatasaray'ın hedefindeki forvet ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar'ın Porto formasını giyen Beşiktaş'ın eski yıldızı Vincent Aboubakar'ın transferi için düğmeye bastı.

TERİM'İN RAPORU ETKİLİ OLDU

Teknik direktör Fatih Terim'in "Hem yüzü dönük hem sırtı dönük etkili. Tam aradığımız forvet" diye rapor verdiği ve sarı-kırmızılıların bunun üzerine harekete geçtiği öğrenildi.

Galatasaray, Mbaye Diagne'nin yerini Aboubakar ile dolduracak!

KİRALAMA TEKLİFİ YAPILACAK

Yönetim kısa süre içinde Porto ile temasa geçecek. Galatasaray'ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı ifade ediliyor.

2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünü sakat geçiren 27 yaşındaki Aboubakar'ın Portekiz kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vincent Aboubakar Mbaye Diagne Galatasaray Porto Haberler

500

Yorumlar (12)

aa:

Helal fatıh hocaya futbolcudan anlıyor. topçuyu oynatmasını bılıyor. ben FB. Salıh ucanı alsın bak nasıl oynatıyor gorursunuz. o yuzden kımse adama lam cım etmesın. varmı turkıyede boyle bır hoca.

7
1
yanıtYanıtla
FATANDAŞ:

patoyu alın

6
1
yanıtYanıtla
hasan macit:

bir santrforda aranan özellikler:atak, son vuruş ve gol vuruşlarındaki isabet oranının yüksekliği, gerektiğinde orta alana katkılı, fiziksel nitelikleri yüksekifiziği ile kalecilerin korkulu rüyası olabilecek özellikler ve işte ''abubakar''terim doğru saptamış. .

7
0
yanıtYanıtla
GÜLEN YÜZ:

İşte gerçek bir gol makinesi. :) Son sezon 1 gol - önceki sezon ise 6 gol atmış mükemmel bir futbolcu. Biz futbolcudan anlamıyoruz vesselam. . . :(

4
1
yanıtYanıtla
dogrucu:

yine bos bos para akitacaklar ise yaramaz oyunculara

0
4
yanıtYanıtla
Selahattin Alaçatı:

Cincona muric gelir cagneden daha orijinal yada marjinal olur

2
2
yanıtYanıtla
Havsalı mehmet:

Takvim le fotomaç yaptıysa haberi formayı giyse bile inanmam

1
2
yanıtYanıtla
ss:

abubakar iyi, mal fiko cimrilik yapmasa bizim takımla kafa kafaya gider derbi maçları sonucu belirlerdi böyle futbolcu lazım her takıma tek sorun adapte olması zaman alırsa sıkıntı yaratır

2
0
yanıtYanıtla
Tim0135:

Takvim spor hayali transfer:) Hiç bir başka kaynakta yok

0
2
yanıtYanıtla
azizbasgan:

pato banega onyekuru gelmeli

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title