Haberler

Nihal Olçok'tan AK Parti mesajı: Sensiz buraya kadar Erol Olçok, koyunun olmadığı yerde keçiye "Evliya Çelebi" derler

Güncelleme:

Nihal Olçok, Ekrem İmamoğlu'nun galibiyetiyle sonlanan İBB Başkanlığı seçimiyle ilgili olarak bir paylaşımda bulundu. Olçok paylaşımında, "Sensiz buraya kadar Erol Olçok, koyunun olmadığı yerde keçiye "Evliya Çelebi" derler." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz 2016'da düzenlenen darbe girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, dün yinelenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimine dair değerlendirmelerde bulundu.

"EROL OLÇOK, SENSİZ ANCAK BURAYA KADAR"

Eşinin ölünceye dek AK Parti'nin reklam kampanyalarının direktörlüğünü yaptığını hatırlatan Olçok, "Ruhun Şad olsun Erol Olçok. Sensiz ancak bu kadar. Koyunun olmadığı yerde, keçiye evliya çelebi derler" diye yazdı.

İşte o paylaşım;

Nihal Olçok'tan AK Parti mesajı: Sensiz buraya kadar Erol Olçok, koyunun olmadığı yerde keçiye 'Evliya Çelebi' derler

Nihal Olçok'tan AK Parti mesajı: Sensiz buraya kadar Erol Olçok, koyunun olmadığı yerde keçiye 'Evliya Çelebi' derlerErol Olçok

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Nihal olçok AK Parti Haberler

500

Yorumlar (1)

AbdoMobil-IOS:

Erol beyin kimler için canını feda ettiğini görüyorsunuz,hanımefendi! Bunlardan Keçi bile olmaz. Tekrar başınız sağolsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title