Haberler

Fenerbahçe'de Kameni krizi, gitmek istemiyor!

Güncelleme:

Gelecek sezon yapılanması sürdüren Fenerbahçe, kadroda yer açmak için takımdan görmek istediği isimlerle ilgili sorun yaşıyor. Sarı lacivertli ekip özellikle Kameni, Reyes ve Frey'i göndermenin yollarını arıyor.

Fenerbahçe'nin yeni sezon planlamasında yeri olmayan, ancak Sarı- Lacivertli kulüple sözleşmeleri süren başta kaleci Kameni olmak üzere, Reyes ve Frey, sezon öncesi sorun yaratıyor.

KAMENI YÜKSEK MAAŞ YÜZÜNDEN AYRILMAK İSTEMİYOR

Teknik heyetin kadroda düşünmediği bu üç oyuncunun sezon öncesi kiralık ya da bonservisleri ile gönderilmesi için yönetim büyük çaba harcayacak. Kameni'nin yüksek maaşı sebebiyle ayrılmaya yanaşmadığı, Reyes ve Frey'in ise durumunun belirsiz olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

Fenerbahçe'de Kameni krizi, gitmek istemiyor!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (13)

GFB:

KAMENİ VE ALPER POTUK BU TAKIMDAN GİDİNİZ ARTIK

7
0
yanıtYanıtla
ANTİBİOTİK:

Yazık değil mi bu kulübün parasına az dikkatli transferler yapın . Gitmek istemiyorsa antrenman yüzü göstermeyin çürüsün uyanık açıkgöz şey.

6
0
yanıtYanıtla
cem:

zaten 35 yaşında çürüse ne olur çürümese ne olur

yanıt6
yanıt1
UYANIK:

KAMENİ: Ben Ali KOÇ''un parasını istemiyorum. Asgari ücretle çalışıp bağış yapanların parasını yiyecem, onlar haketti. Ali KOÇ: Eyvallah kardeşim, yarın gel KOÇ şirketimizde işe başla.

4
0
yanıtYanıtla
cameni:

banane la ben paramı isterem

3
1
yanıtYanıtla
Tim0135:

Gitme aslanım nerde bulcan 2.5 başka yerde, çamdal dan öğrenmiş elin yabancısı da

3
0
yanıtYanıtla
Nedim tatlı:

Fenerbahceye kalecimi lazimda aldiniz.Bu kadar da zekaniz yokmu

3
0
yanıtYanıtla
hüsnü bağrıyanık:

dövün

3
0
yanıtYanıtla
AA:

NIYE GITSIN SIZIN GIBI MANYAKMI

2
0
yanıtYanıtla
Islak Sopaynan:

Volkan bi dalsın bu elemana. . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title