Haberler

Bekçilik sınavı giriş belgesi yayınlandı mı? Bekçilik yazılı sınavı ne zaman?

Güncelleme:

Polis Akademisi, İstanbul ve Ankara ile birlikte 81 ilde 8 bin bekçi alımı için ilan açmıştı. Bekçi olmak isteyenler başvurularını belirtilen süre içinde gerçekleştirdi. Adayların merakla beklediği yazılı sınav tarihleri açıklandı. Peki bekçilik sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Sınav tarihi nedir?

2019 çarşı ve mahalle bekçiliği yazılı sınav tarihleri açıklandı. Polis Akademisi tarafından 15-29 tarihlerinde başvuruları alınan adaylardan koşullara uyan ve ön sağlık kontrollerini geçenlerin gireceği sınav, MEB tarafından gerçekleştirilecek. Peki bekçilik sınav tarihi nedir? Sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Sınav giriş belgesi nereden alınır? İşte detaylar...

BEKÇİLİK SINAVI NE ZAMAN?

Bekçilik sınavı; Ankara, Batman, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Sivas 'taki sınav merkezlerinde yapılacak. Sınav, 13 Temmuz 2019 Cumartesi günü yapılacak.

2019/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı saati: 09.00

2019/2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı saati: 14.00

SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI?

Adaylar sınav giriş belgelerini 05 Temmuz 2019 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr internet adresinden alabileceklerdir.

SINAV NASIL UYGULANACAK?

Sınavda çoktan seçmeli 5 (beş) seçenekli testlerden oluşan A ve B soru kitapçığı kullanılacaktır. Sınav, 100 üzerinde değerlendirilecek. Sınavda yanlışlar, doğru cevapları etkilemeyecek. Başarılı olmak için 50 puan almak yeterli olacak. Toplam 100 soru sorulacak. Soruların konulara göre dağılımı şu şekilde;

Bekçilik sınavı giriş belgesi yayınlandı mı? Bekçilik yazılı sınavı ne zaman?

Adaylar sınava gelirken yanlarında iki adet siyah uçlu kurşun kalem, silgi ve kalemtraş bulunduracaklardır. Ayrıca adaylar sınava şeffaf şişe içinde su getirebileceklerdir.

SINAVA GİRİŞTE GEREKLİ BELGELER

Adaylar sınava, sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgelerinden birisi (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı, geçerlik süresi devam eden pasaport veya sürücü belgesi) ile gireceklerdir. Sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

SINAV SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sınav soruları ve cevap anahtarları 16 Temmuz 2019 tarihinde yayımlanacaktır.

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN İLAN EDİLECEK?

Sınav sonuç bilgileri 07 Ağustos 2019 tarihinde açıklanacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title