Haberler

Şarkıcı Haluk Levent, "Seçim bitti, artık yazabilirim" diyerek Ekrem İmamoğlu ile anısını anlattı

Güncelleme:

Şarkıcı Haluk Levent, dün yapılan seçimlerin ardından resmi olmayan sonuçlara göre İBB başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaşadığı bir olayı anlattı.

Şarkılarındaki başarısının yanı sıra yaptığı yardımlarla adını duyuran Haluk Levent, resmi olmayan sonuçlara göre İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ile ilgili bir paylaşım yaptı. Levent, paylaşımında "Seçim bitti. Artık yazabilirim." diyerek İmamoğlu ile ilgili pek bilinmeyen bir olayı anlattı.

"İSTİSMARA UĞRAYAN KIZIMIZA VE AİLESİNİN YANINDA OLDU"

İmamoğlu ile çektiği fotoğrafı paylaşan Haluk Levent, "Seçim bitti. Artık yazabilirim. İstanbul'u yönetecek yeni başkan sayın Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyorum. Seçimden 1 yıl önce yanına gitmiştim. Beylikdüzü'nde cinsel istismara uğrayan kızımıza ve ailesine destek istemiştik. Hep yanlarında oldu. Aileye ev buldu. Sağ olsun."

Şarkıcı Haluk Levent, 'Seçim bitti, artık yazabilirim' diyerek Ekrem İmamoğlu ile anısını anlattı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Haluk Levent İmamoğlu Haberler

500

Yorumlar (118)

ŞEHİTLER ÖLMEZ:

UNUTMAYALIM Kİ TÜRKİYEYİ YÜKSEK SEVİYELERE GETİREN AK PARTİDİR .

33
58
yanıtYanıtla
TESpit:

Unuttum bile

yanıt11
yanıt4
RACO:

hangi yüksek seviye? sürünmek yüksek seviyede yaşamak değildir , işsizlik büyüyo, ekonomi berbat, insanlar birbirini kıtır kıtır doğruyo, kimsenin kimseye saygısı yok, yandaş yoldaş ülkeyi talan ediyo hangi yüksek seviyeden bahsediyorsun?sen aptalmısın yoksa öyle görünmeyemi çalışıyorsun:))))

yanıt10
yanıt2
Furkan:

Doğrudur olumsuzluklarda en yüksek seviyelerdeyiz :D

yanıt9
yanıt9
akp:

ayamı gittik yokşa uzayamı anlamadımki. . . . !

yanıt9
yanıt8
Sinem:

Akp hiçbirşey yapmasın ama şuan özgürce başörtümü takılp işime gidebilmem bile oy vermem için bir sebeptir. insanlar hizmeti önemsemiyor onlar sadece başörtülü bir başkan karısına tahammül edemiyor. Allah diyenlere tahammül edemiyorlar...

yanıt6
yanıt9
baya:

ülkeyi gavurlara verirsiniz artık gavurlar.

14
53
yanıtYanıtla
DAVUT DAYI:

bizim öyle bi derdimiz yok ta siz çoktan araplara afganlılara suriyelilere verdiniz memleketi uyanda koyunları güdelim

yanıt8
yanıt5
istanbulluya yazıklar olsun:

yunan, siyonistler, haçlılar, fettoşit, pkk.it ne kadar iç hain ne kadar dış düşman varsa hepsi sevindi

yanıt2
yanıt2
Taraf:

Bu millet hizmet delisi oldu, yol hastane, su olduğundan varlığının kıymetini bilmeyecekler, devlet zaten böyle ailelere yardımcı oluyor. Sanki ilk defa oluyormus gibi sanatçılar tarafından parlatılmaya çalışılan bir adam. Beylikdüzünde böyle bir vatandaşın varlığını, haluk leventten önce imamoğlu tespit etmesi lazım, herkes sanatçıya ulaşamaya bilir. Demek oluyor ki sanatçılara ulaşamayanlar öyle yaşamaya devam etsin. Tüm kaymakamlıklarda aile ve sosyal politikaların şubeleri zaten mevcuttur.

30
35
yanıtYanıtla
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title