Haberler

Kurban Bayramı ne zaman? Bayram tatili 9 gün olacak mı?

Güncelleme:

Dini bayramlar, uzak mesafede olan sevdiklerimizi ziyaret imkanı sağladığı gibi tatil fırsatı da oluşturmaktadır. Hafta sonu ile birleşen Kurban Bayramı tatili 9 güne kadar çıkabiliyor. Peki 2019 Kurban Bayramı ne zaman? Bayram tatili kaç gün olacak? İşte merak edilen Kurban Bayramı tarihi...

Yılın ikinci dini bayramı olan 2019 Kurban Bayramı tarihi sürekli kontrol edilip araştırılıyor. Memleket ziyareti sağladığı gibi uzun bir tatil fırsatı vermesi nedeniyle Kurban Bayramı tarihi ile planlar yapılır. Hafta sonu ile birleşen 4 günlük Kurban Bayramı tatili, 9 güne çıkabilir. Peki bu sene Kurban Bayramı ne zaman başlıyor? Kurban Bayramı tarihi nedir? Kurban Bayramı tatili kaç gün?

2019 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Resmi tatiller ve dini günler takvimine göre bu sene Kurban Bayramı, 10 Ağustos Pazar günü başlıyor ve 14 Ağustos Çarşamba günü sona eriyor. 2019 Kurban Bayramı tarihi şöyle;

10 Ağustos 2019 Cumartesi Kurban Bayramı Arefesi

11 Ağustos 2019 Pazar Kurban Bayramı (1.Gün)

12 Ağustos 2019 Pazartesi Kurban Bayramı (2.Gün)

13 Ağustos 2019 Salı Kurban Bayramı (3.Gün)

14 Ağustos 2019 Çarşamba Kurban Bayramı (4.Gün)

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

2019 resmi tatillere göre yılın ikinci en uzun tatili Kurban Bayramı. Çalışanların da özellikle yaz dönemine denk gelmesi nedeniyle tercih ettiği Kurban Bayramı, hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle biraz hayal kırıklığı yaratıyor. Fakat bayramı takip eden 15 Ağustos Perşembe ve 16 Ağustos Cuma günleri için izin alırsanız Kurban Bayramı tatilini 9 güne çıkarabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kurban Bayramı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title