Haberler

Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesi davasında yeni gelişme!

Güncelleme:

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 11 yıl önce, Meryem Tahnal ve kızı Melike'nin kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Palu ailesinin 6 üyesinin yargılanmasına devam edildi. İkinci duruşmada savunma yapan Hava Palu, "Bütün eylemleri Tuncer yaptı. Bizi cinlerle korkutarak, aklımızı aldı. Mağduruz." dedi.

Körfez'de, 11 yıl önce, Meryem Tahnal (35) ve kızı Melike'nin (8) kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada Hava ve Harun Palu çifti ile çocukları İsa Palu, Fatih Palu, Ayşe Palu ve Emine Ustael ile onun eşi Tuncer Ustael gözaltına alındı. Aile bireyleri, adliyeye sevk edilirken, baba Harun Palu dışında 6 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmanın tamamlanmasıyla hazırlanan fezleke, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan incelemenin ardından iddianame hazırlandı. İddianame, Kocaeli 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.

Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesi davasında yeni gelişme!

"AKIL SAĞLIKLARI YERİNDE' RAPORU"

Cezaevinde tutuklu bulunan Hava Palu, çocukları İsa Palu, Fatih Palu, Ayşe Palu, Emine Ustael ve eşi Tuncer Ustael'in yargılanmalarına ikinci duruşmada devam edildi. İlk duruşmada, sanık avukatlarının talebi üzerine tutuklu sanıklar için Adli Tıp Kurumu'ndan istenen akıl sağlığı raporu, mahkemeye ulaştı. Duruşmanın başında rapor okunurken, Hava Palu, İsa Palu, Fatih Palu, Ayşe Palu, Emine Ustael ve Tuncer Ustael'in akli dengesinin yerinde olduğu belirtildi.

Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesi davasında yeni gelişme!

"TUNCER BİZİ KORKUTARAK, AKLIMIZI ALDI"

İkinci duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Hava Palu, damadının kendilerini sürekli korkuttuğunu belirterek, "Bütün eylemleri Tuncer yapmıştır. Kendisi, bizi cinlerle korkutarak, aklımızı aldı. Hatta Meryem'in gerçek olmadığını, Meryem kılığına girmiş bir cin olduğunu daha sonra Meryem'in geri geleceğini bize söylüyordu. Mağduruz, tahliyemi istiyorum" dedi. Diğer sanıklar ise söz verilmesine rağmen konuşmak istemediklerini söyledi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, Hava Palu'nun savunmasının ardından sonraki duruşmaya baba Harun Palu'nun yeniden zorla getirilmesine, sanıkların dijital materyallerinin iadesine ilişkin talebin hüküm aşamasında tekrar değerlendirilmesine, 6 sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, duruşmayı 17 Eylül'e erteledi.

Sanıklardan Tuncer Ustael; Meryem Tahnal'ı, Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 20 Aralık 2008 tarihinde 'tasarlayarak canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürmek', 'Meryem Tahnal'a ait banka veya kredi kartını izinsiz kullanmak', 'kişinin ölmesinden yararlanarak cep telefonunu çalmak', 'cebir kullanarak birden fazla kişi ile Meryem Tahnal'ı hürriyetinden yoksun kılmak' suçlarından yargılanacak. İsa Palu ise kardeşi Meryem Tanhal'ın Tuncer Ustael tarafından 'tasarlayarak canavarca hisle, eziyet çektirilerek öldürülmesi suçuna yardım', 'Meryem Tahnal'a ait banka veya kredi kartını izinsiz kullanmak', 'cebir kullanarak birden fazla kişi ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak'la suçlanıyor.

Diğer sanıklar Hava Palu, Ayşe Palu, Emine Ustael ve olay tarihinde yaşı 18'den küçük olan Fatih Palu'nun ise Meryem Tahnal'ın Tuncer Ustael tarafından 'tasarlayarak canavarca hisle, eziyet çektirilerek öldürülmesi suçuna yardım' ve 'cebir kullanarak birden fazla kişi ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından cezalandırılmaları talep ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Körfez Meryem Palu Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (18)

ISLAH EYLE RABBIM:

CIN ALEMI VAR AMENNA AMA AKILDA VAR BUNA DA AMENNA DEMEK LAZIM MUSLUMAN OKUMALI KUR ANI DA DIGER TUM KITAPLARI DA DINI FENİ NE OLURSA OKUMAZSA VE SAPKIN İNSANLARIN SÖZLERİNE GÖRE İSLAMI YA DA BASKA BİLGİLERİ ÖĞRENMEYE KALKARSA SONU BUDUR. COK UZUCU ELIM BIR OLAY ULKEMIZ INSANIMIZ ADINA DUSUNCURUCU BIR OLAY. YANLIZ BU ADAM SEYTANI EMEKLI EDER O DENLI SEYTANLASMIS BIRI

12
0
yanıtYanıtla
Esatir:

Bu ailenin zeka seviyesi düşük gibi. Akıl sağlığı normal olabilir de zeka seviyeleri çok düşük.

6
0
yanıtYanıtla
dede:

cinleri hiç görmedim ama insan kılığınada giriyorlarmış bunlar gerçekten aynı cine benziyor yüzündeki yaralar falan neden olmuş acaba

2
3
yanıtYanıtla
mustafa:

görmek bizim için hayır olsaydı Allah görmemizi sağlardı hayır değil ki o yüzdende de görmüyoruz sakın ama sakın görmeyi isteme sonra kurtulması çok zor olur

yanıt0
yanıt0
Balkan:

ÇOK CAHiL VAR GÜZELiM TÜRKiYEDE. . . . . O YÜZDEN CAHiLLERE 7/24 SOPA VE EĞiTIM

5
0
yanıtYanıtla
ali d.:

21. nci yüzyılda ülkemden inanılmayacak insan manzaraları çok acı en fazla o küçücük yavruya Melike ye acıdım anasına da acıdım ama o küçük yavrunun yaşadıklarını çektiklerini bir ALLAH bİr de kendisi biliyor bir sapığın dini kullanarak cahil insanları kandırarak neler yapacağının en büyük göstergesidir bu palu ailesi olayı her şeyin başı eğitim dinimiz neyi emrediyor okumayı emrediyor

4
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

EKRANLARDA ÖYLE DEMİYORDUN ŞIRPINTI

2
0
yanıtYanıtla
Gül:

Iman ve akil insani cahilligden korur.

2
0
yanıtYanıtla
ha ha ha:

tiplerin de hayir yok zaten cin seytan gibi tipleri var agir ceza almasi gerek bir de akli dengesi yada deli ise ceza yok der gibi ne fark eder suc var ise deli akilli fark etmez ceza alir bugun bir yerde akli dengesi bozuk birisi insanlari trenin ønune atti diye ømur boyu hapis verildi ayni biz de olacak suc var ise akilli deli fark etmez cezasi olacak

2
0
yanıtYanıtla
Fenerli:

SAVCILARIMIZ VE HAKİMLERİMİZ BÖYLE YÜZ KIZARTICI TOPLUMA ÇOK KÖTÜ ÖRNEK OLAN HELE HELE UCUNDA ÇİNAYET OLAN DAVALARDA ÇOK ACIMASIZ OLMALIDIR

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title