Haberler

Akşener'in "kaset" açıklamasına Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Çeliker'den yanıt!

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmasına cevaben açıklamada bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,partisinin grup toplantısında gündeme getirdiği, "Kaset iddiasıyla ilgili sesimi yükselttiğimde Devlet Bahçeli'nin özel kalemi, bir arkadaşımı arayıp, (çok bağırıp çağırmasın, kampanyamızın ve projelerimizin önüne geçiyor)" iddiası üzerine yazılı açıklama yapan Çeliker, özel kalem müdürlüğünün sır katipliği olduğunu belirtti.

Çeliker, "İşin doğrusu, kendisinin öne sürdüğü şekilde yaşanmamıştır. Ayrıca başka konularda da doğruları konuşmak ve tartışmak isterse tercih edecekleri herhangi bir mecrada gerçekleri ortaya çıkarmak adına kendilerini kamuoyu ile paylaşmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Akşener'in 'kaset' açıklamasına Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Çeliker'den yanıt!

"HANIMEFENDİYİ ARAYIN"

Söz konusu olayın bir televizyon programında moderatör ve konukları arasında ortaya atıldığını hatırlatan Çeliker, şöyle devam etti:

"13 Mayıs 2015 günü saat 18.00'de yapacağımız Tokat mitingi öncesi konakladığımız otelde kendisi ile ilgili konu televizyon haberlerinde yer bulunca Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, şahsıma şu ifadeleri kullanmıştır: (Kendisi bir hanımefendi olması hasebiyle ailesine sevenlerine ve camiamıza çok ağır gelen bir tartışma olmuştur. Böyle hassas bir konunun sürekli gündemde kalmasını ahlaki ve vicdani açıdan doğru bulmuyorum. Bununla ilgili gerekli yasal sürecin hızlı bir şekilde işletilmesi için ne gerekiyorsa yapılmalıdır.)"

MHP Genel Başkanının daha sonra "Hanımefendiyi arayın, bu söylediklerimi iletin sonra da telefonu bana verin kendisiyle konuşup moral vereyim" ifadelerini kullandığını vurgulayan Çeliker, şunları kaydetti:

"Bunun üzerine Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda kendisini aynı gün saat 17.05'de aradım ancak telefonuma cevap vermedi. Saat 17.15 gibi kendisi şahsıma geri döndü, 'Muratcığım beni aramışsın' hitabıyla karşılıklı hal hatır soruldu. Sayın Genel Başkanımızın ifade ettiği hususları kendisine aktardıktan sonra 'Uygunsanız Sayın Genel Başkanımız şahsınızla telefonda konuşmak istiyor' dedim. Kendisi de, gelen bu telefon kadar hiçbir şeyin önemli olmadığını ifade ederek, 'Memnuniyetle görüşmek isterim Sayın Genel Başkanımızla' dedi. Gerçekler bundan ibarettir. Kamuoyunun vicdanına kendisinin de ahlakına emanet ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Bahçeli Murat Çeliker Meral Akşener İYİ Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title