Haberler

Menajer Ahmet Bulut, Fernando transferinden Galatasaray'a fazladan 1,5 milyon euro kazandırdı

Güncelleme:

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Fernando'yu kadrosuna katarken, İspanyol kulübü ile sarı kırmızılı kulüp adına görüşmeleri yapan menajer Ahmet Bulut, sarı kırmızılı ekibin kasasına 1,5 milyon euro fazladan kazandırdı.

Sevilla, transfer döneminin başından bu yana Brezilyalı futbolcu için girişimlerini sürdürürken, İspanyol kulübü bonservis için kapıyı 3 milyon Euro'dan açtı. Uzun bir süre 3 milyon euroda direten Sevilla, Galatasaray'ın Banega'yı takasta kullanma isteğine de karşı çıkarken, menajer Ahmet Bulut devreye girerek iki kulüp arasında orta yolu buldu.

Menajer Ahmet Bulut, Fernando transferinden Galatasaray'a fazladan 1,5 milyon euro kazandırdı

GALATASARAY 6 MİLYON EUROYA TRANSFER ETMİŞTİ

Galatasaray adına Sevilla ile görüşmeleri yapan Ahmet Bulut, İspanyol ekibini 3 milyon eurodan yüksek bir ücret ödemeye ikna ederken, Sevilla transfer için Galatasaray'a 4.5 milyon euro ödemeyi kabul etti. Böylelikle Galatasaray, iki sezon önce 6 milyon euroya kadrosuna kattığı 31 yaşındaki Fernando'yu, 4.5 milyon euroya İspanyol ekibine göndermiş oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Ahmet Bulut Haberler

500

Yorumlar (18)

hulk:

sözlesmesine 1 yıl kalmış ve yüksek maliyeti olan birini bu fiyatı satmak ıyı

8
3
yanıtYanıtla
6-0:

1.5 milyon euro zarar etmiş. Bu transfer başarısı değil olsa olsa transfer başarısılıdır.

4
7
yanıtYanıtla
Tim0135:

6 ıyla 3 ün arası ne oluyor, orta yol bulmuşmuş, adam 20 yıldır gs nin kanını emiyor!

6
0
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Ahmet Bulut birde Fenerbahçe''ye attığı kazıkları saysa Galatasaray''lıların idolü olur. . .

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu nasıl hesap? 6 milyona aldığını 4, 5 milyona satıyorsun? 1, 5 milyon euro zarar var? Satmasalar daha iyiydi. Bizim ligde daha iş yapardı. . .

3
2
yanıtYanıtla
.......:

adamın yaşı var atılan pası ileten bir orta saha fantastik bir yanı yok aynı kalitede yerli bulup yabancı sayısını başka bölgelerde artırabilirsin.

yanıt4
yanıt2
...:

Şu takımda şampiyonlar ligi ayarında 3 tane adam var Muslera, Feghouli, Fernando. . . Artık iki tane var. . . Gomisin satılmasıyla başlayan transfer komedisi son sürat devam ediyor. . .

5
0
yanıtYanıtla
Musur:

Aynen kardeş katılıyorum acaba şimdi alsınlar bakayım o paraya fernandoyu bu nasıl yöneticilik 6 al 4.5 ver ondanda şüpheliyim 3 veren ispanyollar 4.5 çıkmaz yemin olsun gerçekden yönetim fiyasko fatih hoca olmasa bunlar 1 dakika kalamazlardı o koltuklarda........

yanıt1
yanıt2
.........:

adam bırakın gideyim demiş ne yapacaksın ayaklarına mı kapanacaksın adam avrupaya gitmek istiyor Galatasarayda da ben öyle içten bi sevincini hisli ve hırslı bir oyununu görmedim. pas al pas ver

yanıt4
yanıt0
Futbolist:

Aynı bonservis ücretine fernando gibi futbolcu alabilirmi gs şuan. Bence bu transfer bsşarısı değil başarısızlığı.

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title