Haberler

Plaj voleybolu: 22 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası

Güncelleme:

2019 CEV 22 Yaş Altı Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, Antalya'da başladı.

2019 CEV 22 Yaş Altı Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, Antalya'da başladı.

Antalya Spor Salonu Plaj Voleybolu Merkezi ile Akdeniz Üniversitesi Plaj Voleybolu Merkezi'nde yapılan organizasyonda 27 ülkeden 128 sporcu mücadele ediyor.

Türkiye'nin erkeklerde 3, kadınlarda da 1 olmak üzere 4 takımla mücadele ettiği şampiyona, 14 Temmuz Pazar günü oynanacak final karşılaşmalarıyla sona erecek.

"Antalya'nın tanıtımına katkıda bulunmak istiyoruz"

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, organizasyonun TVF, özel sektör ve kamu kurumlarının iş birliğiyle düzenlendiğini söyledi.

Turistik ve güzel bir şehir olan Antalya'ya bu tür organizasyonları daha çok getirmek istediklerini aktaran Aslandaş, "Antalya'nın tanıtımına katkıda bulunmak istiyoruz. Bu nedenle bu iş birliğini çok önemsiyoruz. Alt yaş grubu şampiyonaları önemli. Geleceğin olimpik takımları bu organizasyonlarda izleniyor. Burada başarı gösteren takımlar, daha üst sınıflarda da bunu devam ettirerek olimpiyatlara doğru bir yol izliyorlar." diye konuştu.

"Organizasyona çok büyük rağbet var"

Yabancı ülkelerin Türkiye'deki organizasyona fazlasıyla ilgi gösterdiğini belirten Aslandaş, şunları kaydetti:

"Organizasyon yapma konusunda ülke olarak çok ileri bir seviyedeyiz. Sporcular ve organizatörler bu nedenle Türkiye'ye her zaman gelmek istiyor. Organizasyona çok büyük rağbet var. Türkiye olarak şampiyonaya alt yaş grubundaki sporcularla katılıyoruz. Elde edeceğimiz başarılarla olimpik takımları yetiştirme konusunda mesafe alacağız. Çok güçlü takımlar var ancak hedefimiz ilk üçe girip kürsü yapmak."

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title