Haberler

GTO ile n11.com arasında iş birliği protokolü

e-ticaret platformu n11.com Üst Yöneticisi (CEO) Won Yong Jo, Türkiye'de e-ticaretin toplam perakendeye oranının yüzde 5 civarında olduğunu belirterek, mobil kullanıma bakıldığında bunun çok daha hızlı yükseleceğini düşündüklerini bildirdi.

e-ticaret platformu n11.com Üst Yöneticisi (CEO) Won Yong Jo, Türkiye'de e-ticaretin toplam perakendeye oranının yüzde 5 civarında olduğunu belirterek, mobil kullanıma bakıldığında bunun çok daha hızlı yükseleceğini düşündüklerini bildirdi.

Won Yong Jo, Gaziantep Ticaret Odası'nda (GTO) düzenlenen iş birliği protokolü imza töreninde, Gaziantep'te yaklaşık 2 bin iş ortakları olduğunu, bunların yarısından fazlasının aktif olarak satış gerçekleştirdiğini söyledi.

n11.com ailesi olarak Türkiye ekonomisine katkı yaparak büyüdüklerini anlatan Won Yong Jo, "Bununla beraber sadece yurt içinde değil, yurt dışındaki pazarlara da Türkiye'deki KOBİ'lerin ürünlerini satmak için inisiyatif almaya başladık. Uluslararası ticarete öncülük yapmak için yeni girişimler gerçekleştirdik. KOBİ'lerin kendi içlerindeki satışlarını ve iç ticaret hacimlerini gerçekleştirecekleri 'n11 pro' adı altında toptan alış-toptan satış platformunu da hayata geçirdik." ifadelerini kullandı.

Won Yong Jo, Türkiye'de e-ticaretin toplam perakendeye oranının yüzde 5 civarında olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Türkiye'deki mobil kullanıma bakıldığında bunun çok daha hızlı yükseleceğini düşünüyoruz. Gaziantep'teki iş ortağı sayımız 2 binin biraz üzerinde. Fakat kentin potansiyelini düşünecek olursak bundan çok da memnun değiliz, bu iş birliğiyle bu sayıyı hızlıca artırmak istiyoruz. Oda üyeleriyle tanışarak iş ortaklarımızın sayısını ve iş hacmimizi artırmak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve her türlü desteği vereceğiz. Özellikle tekstil grubu ile halı ve baklavayı hem yurt içine hem de yurt dışına satmak için tüm gücümüzü kullanacağız."

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım da Gaziantep'in ticari hayatına ayrı bir canlılık getirecek e-ticarette dünyanın önemli şirketlerinden biri olan n11.com ile iş birliği protokolü imzalayacaklarını söyledi.

İş birliği protokolünün 20 bini aşan oda üyelerinin ticari hayatına önemli katkılar sağlayacağını ifade eden Yıldırım, "İş birliğinin üyelerimizin ihracatlarını artırmaları ve Gaziantep'in ihracattaki yerini üst seviyelere taşımaları için çok büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Protokolle birlikte her iki tarafın da büyük fayda sağlayacağı, en büyük faydayı da şehrimizin elde edeceğini umuyoruz. Bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da üyelerimizin menfaatine, onların ticari ufuklarının açılmasına yönelik her türlü hamleyi yapacağız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Yıldırım ve Won Yong Jo, GTO üyelerine ilk etapta reklam kolaylığı sağlayacak iş birliği protokolünü imzalandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Gaziantep Ticaret Odası Türkiye n11 Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title