Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

BAYBURT (AA) - Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

BAYBURT (AA) - Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Pekmezci mesajında, dünyanın 15 Temmuz 2016 akşamı çok önemli bir şey öğrendiğini belirterek, "Tarihte kendinden her zaman övgüyle ve sevgiyle söz ettiren bir ecdadın torunları olan aziz milletimiz Türkiye'de artık millete rağmen hiçbir girişimin sonuca ulaşamayacağını dosta düşmana eşine az rastlanır bir destan yazarak ilan etti." değerlendirmesinde bulundu.

Asker kılığına girmiş FETÖ/PDY mensubu bir grup terörist tarafından gerçekleştirilen askeri kalkışmanın, devlet ve millet dayanışması içinde bertaraf edilerek tarihe gömüldüğünü vurgulayan Pekmezci, şunları kaydetti:

"15 Temmuz, mazisi şan ve şerefle dolu milletimizin yazdığı yeni bir destan olarak tarihin sayfalarına altın yaldızlı harflerle nakşedilmiştir. Sırtını rabbine dayayıp iradesine el uzatmaya çalışan, karanlıklardan beslenen şer odaklarının uşaklığını yapanları elleri boş çevirmiştir. Milletimiz inşallah şanlı tarihinden ve dini mübininden aldığı güçle birlik ve beraberlik içinde daha güzel günlere yürüyecektir. Bu vesile ile hain kalkışma gecesi canını vatanı için siper ederek kendini bilmez FETÖ'cülere geçit vermeyen şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Gazilerimize ise hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler vermesini yüce Rabbimizden niyaz ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Hükmü Pekmezci 15 Temmuz Bayburt Haberler

title