Haberler

Ersun Yanal, Ndiaye'nin transferine onay verdi

Güncelleme:

Geçen sezonki hüsranı yaşamamak için kaliteli bir kadro kurmaya çalışan Fenerbahçe yönetimi, Süper Lig'i yakından tanıyan ve geçen sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Badou Ndiaye için harekete geçti.

KİRALAMA BEDELİ 1,5 MİLYON EURO

Star'ın haberine göre yönetim önce Teknik Direktör Ersun Yanal ile görüşerek, Senegalli oyuncunun transferi için onay aldı. Yanal'ın "Bize büyük güç katar. Orta sahadaki eksiğimizi giderir" dediği 28 yaşındaki oyuncu için şartları zorlama kararı alan Sarı-Lacivertliler 1.5 milyon euroluk kiralama teklifi ile kapıyı çaldı.

Ersun Yanal, Ndiaye'nin transferine onay verdi

"FENER'İN TEKLİFİNE SICAK BAKIYOR"

Stoke City'nin bu rakamı yeterli bulduğu ancak sözleşmeye 4.5 milyon euro kesin satın alma opsiyonu koymak istediği belirtildi. Fener'in bu rakamı indirmek ya da zorunlu alma şartını ortadan kaldırmak için uğraştığı kaydedildi. Öte yandan G.Saray'ın eski Sportif Direktörü Cenk Ergün de "Ndiaye ile konuştum. Fener'in teklifine sıcak bakıyor. Her an anlaşma olabilir" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

Fatih doğan:

Bence Prekazi ile Simoviç iyi olur. Comolli bir görüşsün derim. Hu hah hah.

7
8
yanıtYanıtla
DÜŞÜNCELİ:

belki şampiyon olan takımın kadrosunu alırsak şampiyon oluruz deme vizyonu

7
3
yanıtYanıtla
eskici:

Kader Keita yı da alın Elmander ide alın Drogba yıda alın diyecem ama o gelmeyebilir onlarda iş yapar. .

3
6
yanıtYanıtla
ARSLAN:

ERSUN YANALA BIR YERE VARACAGINIZIMI SANEDIYORSUNUZ BARI IMPARATOR FATIH TERIMEDE TEKLIF GÖTÜRÜN ANCAK BIZIM ARTIKLARLA OYALANINI SIZ CIVCIVLER

3
4
yanıtYanıtla
metin:

kebapçınız size kalsın tepe tepe kullanın 2013 de kovduğunuz gibi bi daha kovarsınız verdiniz güzelim samiyen stadını aldınız güneş görmeyen ot tarlasını gs liler size karşı hiiiçççç sempatim yok

yanıt4
yanıt3
FB:

Fener’den kaç artık aldınız yazan mı

yanıt1
yanıt0
AVCI:

bizde sana bayılıyoz la METİN gitmeeee :))

yanıt0
yanıt0
gsli:

bu fener bu senede cortlar demedi demeyin disiplisinsiz futbolcular aliyor umarim iyi olur hayirlisi

3
4
yanıtYanıtla
ss:

comoli ne işe yarıyor sizde bu herifi geleceğin yıldızlarını bulsun diye almadılar mı benmı yanlış biliyorum , onun yerine galatasarayın artıkları toplama yarışına girmiş ha alınsın sorun yok giyerler beni ilgilendirmez ama şuraya dikkat çekmek istedim adam yıldızları bulunsun diye alındıeskileri alıyor yazık o herife verilen paraya sportif direktörmüş haha

4
1
yanıtYanıtla
metin:

cevher çöpte aranır ve bulunur

yanıt1
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title