Haberler

Topuk Yaylası'nın en dikkat çeken ismi Ozan Tufan oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ozan Tufan, Topuk Yaylası kampındaki performansıyla adından söz ettiriyor.

Verdiği kilolarla birlikte fit görüntüsüyle dikkat çeken, Topuk Yaylası kampındaki hırsıyla ön palana çıkan Ozan Tufan, teknik patron Ersun Yanal'ın gözdesi oldu. Yanal'ın Ozan'ın hazırlık maçlarındaki performansını beklediği ve orta saha transferini ona göre şekillendireceği iddia edildi.

Topuk Yaylası'nın en dikkat çeken ismi Ozan Tufan oldu

TRANSFERİ OZAN BELİRLEYECEK

Ozan Tufan'ın antrenmanlardaki performansı hazırlık maçlarında da devam ederse Fener'in orta saha transferleri bambaşka bir şekil alabilir.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Topuk Yaylası Ersun Yanal Ozan Tufan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

işte hoca:

Sergen Yalçın, bu genç adama yardımcı oldu.

5
3
yanıtYanıtla
metin:

sahada kendinden söz ettir tosunum antremanda bende çok güzel kum torbasına dalıyom ama boks maçlarında dayak yiyom

6
1
yanıtYanıtla
Yalan makinasi metin:

Sende boksörsen ben kafami keserim

yanıt1
yanıt2
Vatandaş:

başka topcu mu kalmadı yine tosuncuk olacak artık unuttu top oynamaya 3-5 maçlık değil tüm sezon için oyuncu lazım sonra yedek te dura dura boşa para. . .

3
3
yanıtYanıtla
bymacho:

Bir acaip yıldız bu yıldız, ne gece parlıyor nede gündüz, uğraşıp duruyorlar parlaması için ancak bırakın parlamayı parlak olan yıldızın bile ışığını kesiyor, kaç yıl oldu bilmem ama bu yıldız diye anılan oyuncunun yıldıxlığını kimse göremedi, görülecek gibide değil, her yıl, her durumda medyanın belli kesimi, hocaların bir kısmı, ısrarla uğraşıyor, tek bildiğim bir şey var oda menacerinin bu yıldızdan istediği paraları kazanamadığıdır, . Birileri parlatıp para kazanma derdinde, gerisini siz düşünün.

2
2
yanıtYanıtla
Çılgın Fenerli:

Bunu Fenerbahçenin başına bela edenlerin allah bin belalarınıı versin

2
2
yanıtYanıtla
...:

BU İŞLERİ GEÇİN . BUNLAR ANCA ANTRENMANDA KENDİ KENDİLERİNE ÜSTÜNLÜK SAĞLARLAR . İZLANDA MAÇINDA GÖRDÜK OZANI VE DİĞERLERİNİ . BİRAZ FİZİKLİ KOŞAN TAKIM ÇIKINCA KARŞILARINA HEPSİ 3. LİG TOPÇUSU OLDUĞU ORTAYA ÇIKIYOR . ZATEN LİVERPOOL BARÇA CİTY MADRİD FALAN ONLARI SAYMIYORUM BİLE

1
2
yanıtYanıtla
taraf:

yuh yaaaa doymadınızmı arkadaşşş bu herife. . . ulan bır kerede dogru ışi olsun şu fenerın. . . .

2
0
yanıtYanıtla
birisi:

senin heryerin futbolcu olsa ne yazar be ortada yaptıkların oynaıgın futbol

1
1
yanıtYanıtla
İbrahim Bozkaya:

İnan bana Ozan kardeşim senin başarılı olmanı çok istiyorum ve duacınım Fenerbahçeli olduğum için değil,seni sevdiğim için çok başarılı olmanı istiyorumRabbim yar ve yardımcın olsun.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title