Haberler

Ersun Yanal Boluspor maçını drone ile takip etti

Güncelleme:

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Fenerbahçe, TFF 1'inci Lig ekibi Boluspor'la karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertliler'in 2-0 kazandığı maçta, Ersun Yanal'ın karşılaşmayı drone ile takip etmesi dikkat çekti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, TFF 1. Lig ekibi Boluspor ile Bolu Atatürk Stadı'nda oynanan hazırlık maçında eşine az rastlanır bir uygulamaya gitti.

Sarı Lacivertliler'in Victor Moses ve Tolga Ciğerci'nin golleriyle 2-0 kazandığı mücadeleyi tecrübeli teknik adam, drone ile takip etti.

İDMANLARI DA DRONE İLE İZLİYOR

Topuk Yaylası'ndaki idmanları da drone ile çektiren Yanal, Boluspor maçını da aynı şekilde takip etmesi görenleri şaşırttı. Ersun Yanal ayrıca, idmanlarda oyuncularına giydirdiği 'GPS Oyuncu İzleme Sistemi' ile performans analizlerini çıkararak gerekli takviyeleri yapıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Boluspor Haberler

500

Yorumlar (11)

Salih:

Allah Fenerbahçelilere şimdiden sabır versin

16
16
yanıtYanıtla
fb:

allahta sana akıl versin

yanıt12
yanıt5
dürbünlü:

show yapma ersun!

6
16
yanıtYanıtla
fb:

zart zırt zort etme dürbünlü

yanıt11
yanıt3
W:

O mal yazmak için yazar

yanıt0
yanıt0
fehmi:

adam tam football manager mantığıyla yönetiyor takımı, gençlerbirliğinde çıkış yapmasını sağlayan sistem.

14
0
yanıtYanıtla
Sirrim:

La git PlayStation oyna sen. Bi bu eksikti

1
0
yanıtYanıtla
Koroglu:

Bu sene yine dusmemeye oynarlar fenevbahce korkmayin. Bu sene yine sampiyon GALATASARAY! FATIH TERIM OLDUGU SURE ONUMUZDEKI 3 YIL DAHA GALATASARAY SAMPIYON!

1
0
yanıtYanıtla
DURONCU BABA:

MAÇTA DRONE UÇURMAMA İZİN VERMEDİLER:) İLK MAÇ SONRASI VERECEĞİ DEMEÇ BU. .

0
0
yanıtYanıtla
Emre:

Ya buda varya iste ancelotti tribine girmis.Daha sezon basladan biz sampiyon olacaz diger takimlar kendilerine yer baksin ne demek. Bu sozunden nasil birisi oldugunu cozun.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title