Haberler

Ersun Yanal ile Damien Comolli, Volkan Demirel konusunda karşı karşıya geldi

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Salı günü yönetim tarafından, Sportif Direktör Damien Comolli ile Teknik Direktör Ersun Yanal'ın raporları masaya yatırılacak. Toplantıda Medipol Başakşehir'in iki yıldızı Mahmut Tekdemir ve İrfan Can Kahveci için yapılacak transfer görüşmesi planlanacak. Öte yandan Volkan Demirel'in takımdaki geleceği de karara bağlanacak.

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe'de yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısı büyük önem taşıyor. Sarı-lacivertli yönetim, sportif direktör Comolli ve teknik direktör Ersun Yanal'ın son raporları üzerinden transfere de şekil verecek. Comolli, dün sabah Marsilya'ya uçarken sosyal medyada Luiz Gustavo'dan Adil Rami'ye kadar pek çok isim yeniden telaffuz edilmeye başlandı. Comolli yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısına katılacağı için bu akşam geç saatlerde İstanbul'a dönecek.

MAHMUT VE İRFAN CAN MASADA

Fenerbahçe yönetimini yoğun bir gündem bekliyor. İlk sırayı Napoli'ye satılacak Eljif Elmas alacak. Sarı-lacivertli yönetim, bu toplantı sonrası İtalyan kulübüne son kararını açıklayacak. Eljif'in satılması yapılacak yeni transferler için de önemli. Buradan gelecek para ile Fenerbahçe, Başakşehir'in kapısını çalmaya hazırlanacak. Sarı-lacivertliler toplam maliyetleri 9 milyon Euro olan Mahmut Tekdemir ve İrfan Can Kahveci'nin transferi için izlenecek yol haritasını da belirleyecek.

Ersun Yanal ile Damien Comolli, Volkan Demirel konusunda karşı karşıya geldi

VOLKAN DEMİREL'LE BİR YIL DAHA

Yönetimin gündemindeki bir diğer önemli madde ise 17 yıldır sarı-lacivertli formayı giyen Volkan Demirel'in durumu olacak. Teknik direktör Ersun Yanal, tecrübeli kaptanın 'Ağabeylik' kontenjanından bir yıl daha takımda kalmasını isterken sportif direktör Comolli, bu duruma sıcak bakmıyor. Yönetim cephesi ise Volkan'ın bir yıl daha takımda kalmasına olumlu yaklaşıyor. Öte yandan takımdan gönderilecek diğer isimler için gelen teklifler de bu toplantıda değerlendirilecek.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Ersun Yanal Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (11)

CEVDET:

ALİBABANIN ÇİFTLİK KAHYASI KOMOLİ ÇOBANI ERSUN

12
6
yanıtYanıtla
azizbaba:

helal cevo tam olmasada olmus

yanıt2
yanıt0
Ekrem hoca:

Ben de 38 yaşındayım. Beni de abi olarak alsınlar takıma. Bu ne arkadaş profesyonel takım mı hacı baba tekkesi mi

7
1
yanıtYanıtla
Totti:

O Zaman Bizim Camii Hocasini alsinlar hic olmazsa kari Kizi biraktirir maneviyatlarini yukselttirir

yanıt0
yanıt0
.:

Ersun yanal.boş bir teknik direktör . Takımı şampiyon yapabilecek kapasitesi yok .

3
4
yanıtYanıtla
Murat Ay:

Muneccim ile temasin mi oldu

yanıt3
yanıt2
CEVDET ÖZÇELİK:

BİRAZ VEFALI OLALIM. VOLKAN BU TAKIMA ÇOK ŞEYLER KATTI 17 YIL EMEK VERDİ. HEMEN YOK ETEMEYELİM

3
2
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

bu comolli çok gereksiz biri. Boşa besleniyor fenerin sırtından. Kene gibi adam

2
1
yanıtYanıtla
Cahit dönmez:

arkadaş doğru söylüyor komali ne ki geçen yıl şampiyonluğu hakemlerle kaybetmiş takımı yok edip kurdugu takı m ligde kalmaya oynadı

yanıt0
yanıt0
ksk:

elimizde bulunsun biraz vefa da lazım. .

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title