Haberler

4'üncü kattan çıplak halde düşen kadın kurtarılamadı

Güncelleme:

Samsun'da çığlık seslerine koşan mahalleli, bir apartmanın bahçesinde, yerde yatan çıplak kadınla karşılaştı. Olay yerine gelen polis, kadının 4'üncü kat penceresinden düşüğünü belirledi. Ağır yaralı hastaneye kaldırılan kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Samsun'da apartmanın 4'üncü kat penceresinden çıplak halde düşerek ağır yaralanan Hülya D. (49), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, Hülya D.'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Olay, dün öğle saatlerinde İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Çığlık seslerini duyan çevre sakinleri, apartmanın bahçesinde yerde yatan çıplak kadını görünce, polise haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İsminin Hülya D. olduğu belirlenen kadın, ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hülya D., doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

DAHA ÖNCE İNTİHARA KALKIŞMIŞ

4 yıl önce intihara teşebbüs ettiği, bir süredir ise psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Hülya D.'nin birkaç gündür yakın çevresine "İçimde fırtınalar kopuyor" dediği ifade edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olaydan 2 saat önce apartmandan ayrılan Hülya D.'nin birlikte yaşadığı erkek arkadaşının ifadesine başvurdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fevzi Çakmak Mahallesi Samsun Haberler

500

Yorumlar (37)

Büşra:

Var mı intihar edenin cehenneme gittiğinin delili ispatı ? Elbette yok.

20
57
yanıtYanıtla
dinini ögren önce:

büsra INTIHAR DENE GÖR BAKALIM- sonra haber verebilirsen bize bildirirsin

yanıt19
yanıt6
Cuneyt:

Mikrobuda goremiyosun ama var iste aldigin havanin okjien olduğunu verdiginin karbondioksit oldugunu belki yeni oreniyorsun. sen neyse profesörler toplanmış tv de ay olmasaydı olurdu diyorlar sen yine şanslısın

yanıt6
yanıt4
EBEDİ BAŞKAN:

Partimize oy verenler intihar bile etseler cehennem ateşi görmeyecekler, seçim vaadlerimiz içinde cennet garantisi de yer alıyor.

11
27
yanıtYanıtla
Engin:

Senin partinin özendirdiği hayatı seçmiş ondan olabilir

yanıt3
yanıt2
muvahid:

kafir

yanıt1
yanıt3
mustafa:

türkiye deki en büyük sömürü işte bu alanda yapılıyor maalesef insanlar kafalarının içindeki et parçasını bir parça çalıştırsalar gerçeği anlıyacak ama nafile o yüzden gerçeği burdan vereyim Allah''tan başka kimse cenneti garanti edemez ayet ve sahih hadislerde geçmeyen her cennet yolu sahtedir ve cennet kolayda değildir cvp ayet siz sizden öncekilerin çektiğini çekmeden cennete girebileceğinizi mi zannettiniz bakara suresi 214 sahabenin yaşadıklarına katlanmayı göze alamayan cenneti unutsun ger

yanıt0
yanıt1
müfit:

fuhuşun sonu felakettir bu dünyada da öbür dünyada da

17
7
yanıtYanıtla
Beğenmeyen neyi begenmedi:

Yani onayliyosan sana yapılmasını istiyorum demek

yanıt1
yanıt1
fatma kocer:

millet aç iş yok güç yok ne yapsın naçar kalmazsa bu işi yaparmı sen kaç kişişyi doyurursun menfaatin olmasa iyi düşün sonra yorum yap sevgili kardeşim

yanıt0
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title