Haberler

Adıyaman'da şehitler için mevlit okutuldu

Güncelleme:

Adıyaman'da şehitler için mevlit okutulduAdıyaman'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası etkinliklerinin 3'ncü yıldönümü kapsamında, şehitler için mevlit okutularak 15 Temmuz konulu resim sergisi açılışı yapıldı.

Adıyaman'da şehitler için mevlit okutuldu

Adıyaman'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası etkinliklerinin 3'ncü yıldönümü kapsamında, şehitler için mevlit okutularak 15 Temmuz konulu resim sergisi açılışı yapıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası etkinlikleri kapsamında öğle namazın ardından Yeni Pınar Cami'nde mevlit programı düzenlendi. Programa, Vali Aykut Pekmez, Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Gürfidan, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ile şehit aileleri ve gaziler katıldı. Mevlit programının ardından protokol ve vatandaşlar Demokrasi Pakı'nda düzenlenen 15 Temmuz fotoğraf sergisi açılışına katıldı.

Vali Pekmez burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz tarihin ülke için önemli dönüm noktası olduğunu belirterek, 15 Temmuz tarihimizde önemli dönüm noktalarından birisi. Aziz milletimiz tarih boyunca olduğu gibi 15 Temmuz 2016'da vatan, bayrak, ezan, söz konusu olduğunda gözünü kırpmadan şahadete yürüdü. Milletimiz, bu ülkenin işgal edilemeyeceğini tüm dünyaya meydanları doldurarak ellerinde sadece Türk bayrakları varken tanklara uçaklara bombalara siper olarak gösterdi dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ise, Bu hainler içimize hiçbir zaman bitmeyecek toplum olarak 15 Temmuz'da darbeye geçit vermedik. Vatandaşlar olarak elimizden gelen her şeyi yaptık. Ülkeyi bu hainlere cuntacıları teslim etmedik. 4 tarafımızın düşmanlarla çevrili olduğunu her zaman görüyoruz. Ama biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak güçlü bir devletiz. Kim nereden bizi yıkmak istese bile onların önüne dur diyebilecek Türk halkı olduğunu da bilmelerini isteriz. Bugün yine meydanlarda olup demokrasiye nasıl sahip çıktığımızı göstereceğiz şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

15 Temmuz Adıyaman Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
title