Haberler

Amasya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü

Güncelleme:

Amasya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla geniş katılımlı yürüyüş düzenlendi.

Amasya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla geniş katılımlı yürüyüş düzenlendi.

İstasyon Köprü mevkisinde toplanan grup ellerinde taşıdıkları Türk bayrakları ve dövizlerle Şehzadeler Gezi Yolu üzerinden Yavuz Selim Meydanı'na kadar yürüdü.

Yürüyüşe katılan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla FETÖ aleyhine sloganlar attı.

Amasya Valisi Osman Varol, törende yaptığı konuşmada, Türk milletinin vatanını sokakta bulmadığını 15 Temmuz'da bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğini söyledi.

15 Temmuz'un dünya üzerinde eşine az rastlanacak bir milli birlik ve beraberlik örneği teşkil ettiğinin altını çizen Varol, "Tarih boyunca dünyaya birçok alanda öncülük etmiş ve örnek olmuş Türk Halkı, dost gibi görünüp hürriyetini ve iradesini zincire vurmaya çalışan hainlerin karşısında göstermiş olduğu dik duruşuyla, bir kez daha emsalsiz bir destan yazmıştır." dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının ihanetinin, Türk milletinin azimli ve kararlı direnişiyle engellendiğini söyledi.

Darbecilerin, sandığa ve sandığın gücüne inanmadıklarını, millet iradesine saygı göstermediklerini vurgulayan Sarı, "Bizler birlik olacağız, beraber olacağız, 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi sımsıkı olacağız ve birlikte o dirilişi devam ettireceğiz. Bu coğrafyada, bu bölgede yapılan hesapları, planları Allah'ın izni ile bu birliğimizle, bu beraberliğimizle bunların hepsini bozacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

15 Temmuz Amasya Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title