Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

Güncelleme:

- 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Katılımcılardan detay Mehter takımı gösterisi Kur'an tilaveti İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından duaların edilmesi Hatay Valisi Rahmi Doğan'ın konuşması Antakya Medeniyetler Korosu konseri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik GünüHATAY...

- 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

Katılımcılardan detay

Mehter takımı gösterisi

Kur'an tilaveti

İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından duaların edilmesi

Hatay Valisi Rahmi Doğan'ın konuşması

Antakya Medeniyetler Korosu konseri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

HATAY - Hatay'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında vatandaşlar meydanlarda bir araya geldi.

Hatay'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında vatandaşlar Antakya Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi.

Etkinlikte saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından şehitler için dua edildi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içerisinde olunduğu, milletle devleti bir arada buluştuğu sürece Türk milletinin üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluğun olmadığını belirtti.

Türk milletinin FETÖ, ihanetini asla unutmayacağını ifade eden Doğan, "Bu hainlerin yargılaması devam etmekte, bu ihanet şebekesinin tasfiyesi için titizlikle çalışılmaktadır. Yurt içi ve dışında FETÖ ile mücadeleyi etkin bir şekilde yürütmekteyiz. İhanetin bedeli hainlik, sadakatin karşılığı ise şehitlik olmuştur. 15 Temmuz 2016'da bu milleti sokağa davet eden Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere siyasi parti temsilcilerine şükranlarımızı sunuyoruz. O gün sokağa çıkan herkese vatan için, millet için, devlet için, bayrak inmesin, ezan dinmesin diyerek meydanlara inen tüm halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.

Doğan, 15 Temmuz şehitlerine Allah'tan rahmet gazilere sağlık ve sıhhat diledi.

Programda Antakya Medeniyetler Korosu da sahne aldı.

Kaynak: AA / Güncel

15 Temmuz Antakya Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title