Haberler

Başkan Arı oda başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi

Güncelleme:

Bu toplantıların belirli aralıklarla, periyodik olarak düzenlenmesini arzu ettiklerini söyleyen Mehmet Pınarbaşı, esnafların çeşitli konulardaki sorunlarının çözümü için gösterdiği hassasiyetten dolayı Başkan Arı'ya teşekkür etti.

Ürgüp yolu üzerinde bir restoranda düzenlenen yemekli istişare toplantısına Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın yanı sıra AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Başkanı M. Rauf Yanar, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, belediye başkan yardımcıları,NESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve melek odalarının odalarının başkanları katıldılar.

Esnaf sanatkar odalarının sorunlarının, taleplerinin bu tür istişare toplantılarında bizzat Başkan Arı'ya ve belediye yönetimine aktarılmasının büyük bir önem arz ettiğine de dikkat çeken Başkan Pınarbaşı, "Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizin, esnaflarımızın sorunlarına, beklentilerine çözüm üretebileceğimiz istişare toplantılarımızı Allah'ın da izniyle inşallah bundan sonra Sayın Başkanının da programlarını aksatmadan periyodik olarak yapmayı planlıyoruz. Toplantımıza katılan Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e, İl Başkanımız Sayın M. Rauf Yanar'a, İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Gürbüz Dinç'e, belediye başkan yardımlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ise, esnafın sorunlarını her zaman dinlemeye ve beraberce çözüm üretmeye hazır olduklarını belirtirken, istişare toplantılarının periyodik aralıklarla yapılmasının kendileri açısından yararlı olacağına inandıklarını ifade etti.

Birlik Başkanı ve oda başkanlarının esnafları ve şehrin genelini ilgilendiren sorularını da yanıtlayan Başkan Arı, istişare toplantısını düzenleyen birlik başkanlığına ayrıca teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Açıkgöz Rasim Arı Nevşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title