Haberler

Bülent Ersoy'dan bronzluk itirafı: Çıplaklar kampında yanıyorum

Güncelleme:

Bir otelin açılış gecesinde sahne alana Bülent Ersoy, bronz teni hakkında ilginç bir açıklamada bulundu. Ersoy, "Hiç mayo kullanmadan yanıyorum. Marbella'da çıplaklar kampında rahatım" dedi.

Diva lakaplı usta sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz akşam Yalova'da bir otelin açılış gecesinde sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Ersoy, İspanya'daki bir çıplaklar kampında tatil yaptığını söyledi.

TRANSPARAN ELBİSE GİYDİ

Otelin açılışı için havuz başında 1000 kişiye konser veren Ersoy, 4 saate yakın konser verdi. Diva, konserin sonunda ayakta alkışlandı. Gülşah Saraçoğlu'nun atölyesinin hazırladığı, ten rengi tül üzerine, yarı değerli Swarovski taşlar işlenmiş transparan tuvaleti ve bronz teni ile Diva, sadece sesiyle değil, görüntüsüyle de izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Bülent Ersoy'dan bronzluk itiraf: Çıplaklar kampında yanıyorum

"MAYO KULLANMADAN YANIYORUM"

Konser öncesi İstanbul'dan gelen basın mensuplarıyla, hazırlandığı kral dairesinde bir araya gelen Bülent Ersoy'a gazetecilerin "Çok da güzel yanmışsınız odanıza girince gözümüzü aldınız, yurt dışındaymışsınız" cümlesi üzerine şöyle konuştu: "İspanya Marbella'daydım. Türkiye'de tatil yapmıyorum çünkü o şekilde görüntülenmek istemiyorum. Çünkü ben hiç mayo kullanmadan yanıyorum. Marbella'da çıplaklar kampında rahatım!"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy İspanya Yalova Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (69)

KAYSERİLİ:

ulan seni çıplak gören kampta kimse kalmıyordur herkes korkup kaçıyordur

94
77
yanıtYanıtla
KAMİLLL:

O YÜZDEN RAHATÇA YANIYOR ZATEN ANLAMADINMII

yanıt28
yanıt4
HURİ:

o şekilde görüntülenmeni bizde şahsen istemeyiz mazallah

91
70
yanıtYanıtla
huri:

beğenmeyenler hayırdır sizde mi çıplak takılanlardansınız

yanıt15
yanıt12
:

Peki sen çıplak geziyormusun

yanıt2
yanıt4
Mert:

Kadın efsane

45
25
yanıtYanıtla
hangi kadın?:

merte cevap

yanıt7
yanıt53
sorguç:

kadınmı? bir daha düşün

yanıt12
yanıt48
Derin:

Yeminle şu kadında pardon adamdan midem bulanıyo

16
31
yanıtYanıtla
Misafir:

Oda seni çok seviyormuş bil bunu

yanıt5
yanıt2
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title