Haberler

Fenerbahçe'de Volkan Demirel için karar verildi!

Güncelleme:

Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı merak edilen Volkan Demirel için Ersun Yanal'ın, "Siz onu bir kaleci olarak düşünmeyin. O bu takımın ruhu. Onun hırsı ve saha dışındaki ağabeyliği bize çok şey katacaktır" ifadeleri sonrasında deneyimli kaleci ile 1 yıllık daha sözleşme imzalama kararı alındı.

Sözleşmesi biten ve Türkiye'de asla başka bir takımın formasını giymeyeceğini söyleyen tecrübeli yıldız, sezon açılmasına rağmen yönetimden beklediği haberi bir türlü alamıyordu.

Teknik direktör Ersun Yanal, Volkan'ın takıma ağabeylik yapacak önemli bir figür olduğunu söyleyip yönetimi ikna etti. Ali Koç yönetimi, aslında Volkan konusunda büyük kararsızlık yaşıyordu. İlerlemiş yaşının yanı sıra adının sıkça polemiklerle anılır olması yönetimi rahatsız ediyordu.

"SİZ ONU KALECİ OLARAK DÜŞÜNMEYİN"

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ancak takıma geri dönen Emre Belözoğlu ile birlikte Volkan'ın önemli bir görev üstleneceğini söyleyen Yanal yönetime "Siz onu bir kaleci olarak düşünmeyin. O bu takımın ruhu. Onun hırsı ve saha dışındaki ağabeyliği bize çok şey katacaktır" dedi.

BOŞ SÖZLEŞMEYE İMZA

Bu istek üzerine yönetim de Volkan Demirel ile bir sene daha yola devam etmeye karar verdi. Volkan Demirel ile takımın Avusturya yolculuğu öncesi sözleşme imzalanacak ve tecrübeli oyuncu da kafileyle birlikte kampa gidecek. Yönetimden herhangi bir para talep etmeyen Volkan Demirel'in boş sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

ON YEDİ YILDIR KULÜPTE

Fenerbahçe'de 17 seneyi geride bırakan 37 yaşındaki kaleci Volkan Demirel kariyerinde 506 maça çıkarken 496 gol yedi, kalesini 192 maçta gole kapattı, beş de kırmızı kart gördü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (22)

aliiii:

yazık yazık şu fener bahçe taraftarına . . . iddia ediyorum fener gene ilk dördün dışında kalacak

11
15
yanıtYanıtla
Lenin:

siz önce Selçuktan kurtulun. . . . En azından volkan kavgaya falan giriyror. . .

yanıt7
yanıt2
Süleyman SILACI divan k uyesi:

Bence fener ne 4u hayal dunyasindamisin 5hafta kala samp olan eder yapılan transferlerin kalitesinden haberiniz yokmu

yanıt4
yanıt2
nsrn:

fb nin kaderi bu yıllardır SELÇUK denen yeteneksizi besledi adam nerdeyse fenerden emekli olacaktı. şimdi de bu

10
3
yanıtYanıtla
alex:

ksinlikle kalmalı yıllarını verdi bu takıma hala en iyi kaleci net

6
7
yanıtYanıtla
A.sever:

6/7 senedir lig başlangıcın ilk 7 haftasına kadar yediği hatalı golleri yemeseydi şimdi 5 yıldız için uğraşılacaktı Yıllarını vermiş sanki. Başka takım fazla verdi Volkan kaldı veya hayrına oynadı İki sağ iki sol a dalaştı Trabzonspor ve Galatasaray a laf attı senin gibi fanatik futbolunu değil dalaşmasını seçersin Futbol anlayışın bu kadar Alex desen tamam Zaten Emre ye bak Başakşehir gol atınca nerdeyse havalanıyor du Bu yönetimden inş Allah kat kat çıkarır

yanıt0
yanıt0
Murat Mert:

Bu takımın geçtiğimiz 5-10 yıllık tarihini çok iyi bilen taraftarlar anlayacaktır. Bu mağara adamını takımda tutmak demek güne ve idmana recep ivedik karakteriyle başlamakla denktir. Amerikan okul filmlerinde ki herşeye ve herkese zarar veren saldırgan okul psikopatı neyse takım içinde de bu adam aynı karakter. Bu kaçıncı özür dileme bu kaçıncı kadro dışı bırakılma ve kaçıncı geri kabul. Fenerbahçe yönetimi bu kadar mı omurgasız?

7
4
yanıtYanıtla
Anlamazyanlara bu yazı:

Alkış, Alkış, Alkış, Alkış, Alkış, Alkış, Alkış, Alkış, Alkış, Alkış, Alkış. . . . . . . . . . . . . . .

yanıt0
yanıt0
Lacivert:

Reziliz rezil... Emre il Volkan para almaktan başka bir şey yapmayacak...

4
5
yanıtYanıtla
FAA:

GEÇEN SENEN NE KATTI DA BU SENE KATSIN HERTÜRLÜ YİNE ÇÖPSÜNÜZ

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title