Haberler

Süleymanpaşa Belediyesi personellerine ilk yardım eğitimi veriliyor

Güncelleme:

Eğitim programı kapsamında belediye çalışanları gruplar halinde katıldıkları derslerde uygulamalı ilkyardım eğitimi alıyor.

PERSONELLER OLASI KAZALARDA İLK MÜDAHALEYİ YAPABİLECEK BİLGİYE SAHİP OLACAK

Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitimler, ilkyardım eğitmeni Çetin İnan tarafından veriliyor. Eğitim programı ile Süleymanpaşa Belediyesi'nde görev yapan tüm çalışanların, acil durumlarda sağlık ekiplerinin olay yerine gelene kadar geçen sürede, her türlü yaralanma ve hayati tehlikenin yaşandığı durumlarda ilk müdahaleyi yapabilecek bilgi ve beceriye kavuşturulması hedefleniyor.

Proje, Süleymanpaşa Belediyesi çalışma alanları içinde iş sağlığı ve güvenliğinin en üst düzeye çıkarılmasını amacını da kapsıyor.

YÜKSEL: "PERSONELLERİMİZ ACİL DURUMLARDA NASIL DAVRANMASI GEREKTİĞİNİ BİLECEK"

Projeyle ilgili bilgi veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ilkyardım eğitiminin hayat kurtaran bir unsur olduğunu ifade ederek, söz konusu eğitim programını son derece önemsediklerini söyledi.

Her bireyin yaşamın her hangi bir zamanında ilk yardıma ihtiyaç duyabileceğini işaret eden Yüksel, "Tüm vatandaşlarımızın ilkyardım bilgisine vakıf olması gerektiğine duyduğumuz inançla, tüm belediye personellerimizin bu eğitimi almasını sağlıyoruz. Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğümüzün işbirliğiyle gerçekleştireceğimiz eğitimler sayesinde, kurumumuzda çalışan yaklaşık 1000 personelimiz acil durumlarda nasıl davranması gerektiğini bilecek. Çalışanlarımızın olası kaza ve yaralanmalarda ilk müdahaleyi yapabilecek donanıma kavuşmalarını temin ediyoruz," diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleymanpaşa Tekirdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title