Haberler

KOCAELİ BELEDİYE BAŞKANI VATANDAŞLARLA BİRLİKTE ÇÖP TOPLADI

Güncelleme:

İZMİT Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, çevre temizliği bilincini yaymak amacıyla belediyenin birim müdürleri ve vatandaşlarla birlikte çöp topladı.

İZMİT Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, çevre temizliği bilincini yaymak amacıyla belediyenin birim müdürleri ve vatandaşlarla birlikte çöp topladı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, birim müdürleri ve vatandaşların da katıldığı etkinlikte eline süpürge ve küreği alarak çöp topladı. İzmit'te Yürüyüş Yolu üzerinde gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlar, kendilerine dağıtılan süpürge ve tırmıklarla topladıkları çöpleri çöp torbalarına doldurdu.

Fatma Kaplan Hürriyet farkındalık yaratmak istediklerini belirterek, Bugün bir farkındalığı yaratmak adına, kentimizin daha temiz olması adına bir etkinlik düzenledik. Bu vesileyle vatandaşlarımıza da bir çağrı yapmak istedik. Bu kent hepimizin. Göreve geldiğimizden beri temizlik konusu en hassas olduğumuz ve en çok üzerine çalıştığımız bir konu. 'Daha temiz, daha pırıl pırıl bir İzmit'i nasıl yaratabiliriz' diye göreve geldiğimizden beri hep konuşuyoruz. Bugün, toplumu da bu farkındalığa, bu sorumluluğa çekmek adına, onların da bu temiz çevre anlayışında bizlere ortak olması, dayanışma göstermesi, destek vermesi adına bu etkinliği düzenlemek istedik. dedi.

Vatandaşın görevinin çöp toplamak değil, etrafı kirletmemek olduğunu söyleyen Hürriyet, şöyle konuştu

Bu tabii ki sembolik bir etkinlik, ama hep birlikte yaşadığımız çevrenin, kentin sokağının, kapımızın önünün temiz tutulması çok önemli. Çöp toplamak elbette vatandaşımızın görevi değil, ama olur olmaz her yere çöp atmamak vatandaşımızın sorumluluğu ve görevi. Elbette biz belediye olarak, belediye çalışanlarımızla çöplerimizin zamanında toplanması için, düzgün bir şekilde toplanması için, daha temiz bir çevre için mücadele ediyoruz. Buna halkımız ortak olmazsa, halkımız kurallara uymazsa ve bize bu anlamda hassasiyet göstermezse bizim çabalarımız boşa kalıyor. Bu yüzden de çevremiz kirli görünüyor. Biz gerçekten sokaklarımız pırıl pırıl olsun istiyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Kaplan Hürriyet Hürriyet Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title