Haberler

Siirt'te spor kompleksi hizmete girdi

Siirt Valiliği İl Özel İdaresi tarafından takımların altyapı çalışmalarına yönelik, içinde kamp ve eğitim tesisi ile sosyal etkinliklerin yapılabileceği 5 milyon 320 bin liraya mal olan spor kompleksi faaliyete girdi.

Siirt Valiliği İl Özel İdaresi tarafından takımların altyapı çalışmalarına yönelik, içinde kamp ve eğitim tesisi ile sosyal etkinliklerin yapılabileceği 5 milyon 320 bin liraya mal olan spor kompleksi faaliyete girdi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hifzullah Canpolat, Valilik Eğitim Dinlenme Sosyal ve Spor Tesisinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Takımın mali durumu, transfer ve altyapı çalışmaları hakkında bilgi veren Canpolat, Vali Ali Fuat Atik'in çabalarıyla Siirt'e kazandırılan tesisin kentteki amatör spor varlığını daha da artıracağını kaydetti.

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Siirtspor'un eski teknik sorumlusu Ahmet Erten'le yola devam kararı aldıklarını aktaran Canpolat, şunları aktardı:

"Önümüzdeki aylarda kongreye giderek İl Özel İdarespor yönetimini oluşturacağız. Yeni sezonda istişare ve danışma meclisi kurmayı da planlıyoruz. İlimizde tüm iş adamlarını hatta il dışında yaşayan Siirtlileri de ziyaret ederek takıma katkı sunmaları çağrısında bulunacağız. Hedefimiz iyi bir bütçeyle isabetli transferler yaparak İl Özel İdarespor'u hak ettiği yere getirmektir. Takımın iyi bir yere gelmesi için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bir futbol takımı için alt yapının ne kadar önemli olduğunu bilerek bizim düzeyimizdeki takımlarda bile olmayan bir spor tesisini hayata geçirdik."

Spor tesisinin, şehir merkezine 10 kilometre uzaklıkta Kezer Çayı eteklerinde iki kısım halinde 25 dönümlük alanı kapsadığını dile getiren Canpolat, tesisin aynı zamanda diğer amatör takımların futbolcuları için de kamp ve eğitim alanı olarak düşündüklerini anlattı.

Canpolat, "5 katlı bina ve bu bina içinde alt katı sauna, yüzme havuzu, buhar odası, Türk hamamı ve fitness salonu mevcut. Ayrıca ilk üç katı yatak odası ve kafeterya olacak şekilde planlanan tesis 5 milyon 320 bin liraya mal oldu. Önümüzdeki aylarda başlayacağımız ikinci kısım tesis alanı ise spor sahası ve ek binayı kapsayacak." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Siirt Valiliği Ahmet Erten Siirtspor Siirt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title