Haberler

Sony, full frame lens yelpazesini 35mm F1.8 Hafif Prime ile güçlendiriyor

Sony, full frame lens yelpazesini 35mm F1.8 Hafif Prime ile güçlendiriyor

Sony, E-mount full frame lens yelpazesinin en son üyesi FE 35mm F1.8 büyük diyafram açıklıklı, geniş açılı prime lensin (model SEL35F18F) gelişini duyurdu. 35mm F1.8 Hafif Prime Özellikleri ve Fiyatı?

Full frame, büyük diyafram açıklığına sahip prime lensin kompakt boyutları ve hafifliği, günlük hızlı çekimlerden yiyecek fotoğrafçılığına, manzara çekimlerinden gece sahneleri ve daha fazlasına kadar çok farklı çekim koşullarında hareket imkanı ve rahatlık sağlıyor. Maksimum F1.8 diyafram açıklığından olağanüstü köşeden köşeye görüntü kalitesi sunan yeni lens, sessiz otomatik netlemesi ve kuvvetli takip performansı ile hem fotoğraf hem de video çekimlerinde dikkat çeken bir seçenek olarak öne çıkıyor. Küçük boyutları sayesinde hem APS-C hem de full frame gövdelere aynı ölçüde uyum sağlarken; enstantaneler, portreler ve daha birçoğu için mükemmel bir 52,5mm eşdeğeri odak mesafesi sunuyor.

35mm F1.8 Hafif Prime Ürünün öne çıkan özellikleri:

Kompakt ve hafif lenste yüksek çözünürlük ve büyük diyafram aralıklı full frame performansı

Büyük F1.8 maksimum diyafram aralığına sahip lens, sadece 280 gram ağırlığı ve 65,6mm (çap) x 73,0mm (uzunluk) boyutları ile taşınabilirlikte standartları yeniden belirliyor.

Asferik elemanın da aralarında bulunduğu akıllı optik yapı, karenin tamamında görüntü bozulmalarını ortadan kaldırıyor ve yüksek çözünürlük sağlıyor. 9 kanatlı dairesel diyafram, harika bokeh efektini mümkün kılıyor.

0,22 metrelik minimum netleme mesafesi ve 0,24x maksimum büyütme, yakın çekim fotoğrafçılık dünyasına kolay erişim sunuyor.

Kullanışlı şekilde yerleştirilen, kişiselleştirilebilir netleme kilit butonu ve otomatik ile manuel netleme arasında anında geçiş için bir netleme modu anahtarı.

Geniş bir görüntüleme ihtiyaçları yelpazesi için çok yönlü kontrol ve kullanım

İyi, duyarlı manuel netleme kontrolü için Doğrusal Yanıtlı Manuel Netleme.

Toz ve neme dayanıklı tasarım, bu yeni lensin çok yönlülüğü ve güvenilirliğine katkıda bulunarak kullanıcıda bir güven hissi uyandırıyor.

Hem fotoğraflarda hem de "sallanma"nın söz konusu olduğu videolarda hassas ve kesintisiz netleme kontrolü sağlayan hızlı, sessiz ve yüksek hassasiyete sahip lineer motorlu AF sürücü sistemi.

Gerek videolar gerekse fotoğraflar için mükemmel takip özellikli sessiz AF

Sony Europe Dijital Görüntüleme Ürün Pazarlama Direktörü Yann Salmon-Legagneur;

"35mm prime lens, çok yönlülüğü ile birçok farklı türde çekim için doğru seçenek olduğundan, çoğu fotoğrafçının ilk başvurduğu lenstir. Mükemmel uçtan uca netliği gerçekten hafif tasarım ile bir araya getiren yeni 35mm FE lensimizin farklı türlerde fotoğraf ve video çekimi yapanlar için cezbedici olacağından eminiz" diye konuştu.

Fiyat ve Bulunabilirlik

FE 35mm F1.8, Ağustos 2019'da yaklaşık 700 Euroluk fiyat etiketi ile Avrupa'da satışa çıkacak.

Ürün hakkında detaylı bilgi için:  https://www.sony.co.uk/electronics/camera-lenses/sel35f18f

Yeni FE 35mm F1.8 hakkında ürün videosu https://youtu.be/5DCL7tYmEnEadresinden izlenebilir.

En yeni fotoğraf makineleri ve Sony'nin diğer Alpha ürünleri ile çekilen çeşitli özel hikaye, video ve heyecan verici yeni içeriklerden oluşan bir seçkiye, https://www.sony.co.uk/alphauniverse adresinden ulaşılabilir. Sony'nin 22 dilde erişilebilen Avrupa fotoğraf merkezi, ürün haberleri, yarışmalar ve her bir ülkedeki Sony etkinliklerinin güncel bir listesini barındırıyor.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Formula 1 Maksimum Sony Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title