Haberler

Sokak düğününde kavga çıktı! Bir çocuk öldü

Güncelleme:

Adana'da sokakta yapılan düğünde çıkan kavgada silahlar konuştu. Mermilerin isabet ettiği 11 yaşındaki Eren Çinçik yaşamını yitirdi, 15 yaşındaki Mustafa Soyarslan ise yaralandı.

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde bir düğünde çıkan kavgada, kalabalığın üzerine tabancayla ateş açılması sonucu başına kurşun isabet eden Eren Çinçik (11), tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti. Yaralanan diğer çocuğun tedavisi ise sürüyor.

Dün akşam saatlerinde İstiklal Mahallesi'ndeki sokak düğününde kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine bir kişi, tabanca ile kalabalığın üzerine rast gele ateş açtı. Bu sırada kalabalık içinde bulunan Eren Çinçik başından, Mustafa Soyarslan (15) omzundan yaralandı. Silahı kullanan şüpheli ise kaçtı.

Sokak düğününde kavga çıktı! Bir çocuk öldü

POLİS ŞÜPHELİLERİ YAKALAMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

İhbar üzerine yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Tufanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Çinçik, buradan Kozan Devlet Hastanesi'ne daha sonra da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan Çinçik, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olaya karışan şüphelileri yakalamak için harekete geçen polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tufanbeyli Haberler

500

Yorumlar (15)

salih:

sokak düğünleri acilen yasaklanmalı, düğün yapılacaksa düğün salonlarında yapılmalı

10
1
yanıtYanıtla
:

olur peki

yanıt0
yanıt5
BİR ZAMANLAR KOZAN:

Tufanbeyli Alevilerin yogun oldugu ilçedir küp gibi içerler sarhos olup kavga etmişlerdir olan zavalli çocuga oldu icki butun kotuluklerin anasi pisliktir uzak durun

3
7
yanıtYanıtla
Raho57:

Alevi sünni fark etmez, icin hertürlü icio ! Cocuklara yazik olmus silahlilari hele cocugu öldüreni cezasi ölüm Olmali!

yanıt7
yanıt1
Hizreti Ebdulah:

Olayin içki ile alakasi yok. Biz Avrupalilar her gün içiyoruz eyleniyoruz kimse ölmüyor. Aleviler de Ezidiler gibi Toplumun en masun insanlaridir. Suç bütün Türkiyede silah serbestliğe göz yuman Devlet yetkililerindir.

yanıt0
yanıt0
ANGARA BEBESİ:

Çocuğa Allah rahmet eylesin, üzüldüm, sokak düğünleri kesinlikle yasaklanmalı, hem çağ dışı, hem çevre güvenliği ve diğer insanların huzuru ve rahatı için yasaklanmalı, dün akşam semtimde bir tane vardı, evimin içinde televizyonun sesini bile duyamadım ''''İnsani kentsel dönüşümünü tamamlamamış'''' magandalar yüzünden. . .

7
0
yanıtYanıtla
r kurt:

Allah rahmet eylesin. Bunlar münferit olaylar. sonuçta silah da bizim kültürümüz. ne demişler at avrat silah. olmazsa olmaz. !

0
6
yanıtYanıtla
Bekir:

Yasak sokakta yapmak dugun nasil olur bu ???

6
0
yanıtYanıtla
SANA NE:

SANA NE

yanıt0
yanıt4
Ömer:

Hani yasaklanmisti sokak dugunleri ????Nasil olurda yaparlar ???Boyle dugunlerde dengesi akil hastasi kayniyor !!!cocuklarna ne istediniz allah belanizi versin Amin

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title